Sa e vertete eshte per ju shprehja :
" Edhe engjelli , edhe djalli jane brenda tek i gjalli "
Si do ta argumentonit ?
Sa e vertete eshte per ju shprehja :
" Edhe engjelli , edhe djalli jane brenda tek i gjalli "
Si do ta argumentonit ?
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Personalisht, pa hyre ne te thella do e shikoja ne kete menyre:
E mira dhe e keqja ecin ne te njejtat shina. Ato jane dy te kunderta qe bashkjetojne tek cdo qenie njerezore.
Me pas, ne vrazhden e jetes, varet se nga cili kah terhiqet me teper individi.
Kuptohet qe tek njeriu eshte me e thjeshte te dominoj e keqja.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 08-03-2014 mė 13:48
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Po mos te ishte Engjulli nuk do te dallohej Djalli, dhe anasjelltas !
E vertet se tek i gjalli ndodhen te dyja brenda.
Ka raste kur njeriu me qellim vepron si Djalli sepse brenda tij eshte Djalli.
Dhe po ashtu ka njerz te lindur Engjuj dhe brenda tij eshte Engjulli.
Une keshtu e shof.
Diten kur tė kam pėrcjell...shpirtin tim,me Ty...e lashė!
e drejte,diocleziano.por ato dy figura,jane nga historia e bibles,apo nuk e di ku tjeter.cfare ishte ky djalli?nje engjell i rrezuar.pra,kemi nje monedhe me dy ane.dy engjej,si te themi,dy ''vellezer''.tani,kush eshte i mire apo i keq,it's up to you.per mua asnjeri nuk egziston.
ēfare brenda nesh eshte ajo gje misterioze qe na percakton cfare eshte e mire apo e keqe???ndergjegja!!skrupujt!!!qe cdonjeri prej nesh i ka te ndryshme(nete dy i kemi shume te ngjashem).....................yin dhe yang nderthuren keq me njeritjetrin,e mira dhe e keqja jane brenda njera tjetres sa ne shpesh here nuk dallojme kufirin.
ps.psh xhihadi per nje myslyman eshte e mire absolute,per mua dhe miliarda te tjere eshte nje e keqe absolute.(ky eshte rast ekstrem i cili tregon relativitetin e asaj qe the ti)e mira dhe e keqja ngaterrohen aq keq sa nuk ka bir nene qe i jep dum
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
ok.dakord me ty.per yin yang,kemi bere nje bisede te zgjeruar.gjithe bota eshte ndertuar mbi kete ide.dhe vazhdon te na sundoje.te dyja jane absolute?joooooo.nuk egziston vetem e zeza dhe e bardha.ka edhe nuanca te tjera.
por le ta cojme biseden me tej.nese edhe engjelli edhe djalli,jane brenda tek i gjalli,kur i gjalli vdes,ku shkojne keta te dy?
Po pse kot e kam nickun AnGeL_DeViL une?Jam cun me prespektiva :P
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Krijoni Kontakt