Mire se ju gjej te gjitheve.
Une jam Visi 18 vjec, kam lindur dhe banoj ne Elbasan . Ketu jam regjistruar shoqeri, kuriozitet, muhabet, etj. Nuk njoh shume veta, vetem disa shoke chatistaUne jam i lidhur me nje goce si shpirt, vazhdoj gjimnazin, viti i fundit.... synimi im eshte te shkoj ne Angli. Pune bej ndonjehere ketu tek dyqani ndihmoj shtepine, nuk kam cte bej
Hobe: Normale kompjuteri, interesa??? Hmmmm te mendohem me mire per kete .... Normale qe dhe une kam deshira e cila eshte te shkoj ne usa ose me sakte '''North Carolina''' Kshu qejfi per te shku atje na terheq vendi shume ose me sakte ca persona qe jane tek ai vendi
Ke ky forum ate venin ku behen kerkesat loooool :P Me pelqen te shikoj njeher cfare programesh ka ketu dhe me duhen ndihme pak me letersine se kam dhe provimin tani dhe po mbeshtetem pak ketu. Shpresoj te gjej te gjithe ate qe me duhet ketu dhe them se do ti gjej te gjitha ketu dhe po e mbyll, nuk them se duhet te dini me shume per mua nese doni mund te me pyesni mua vete :d Meqe po e mbyll bej dhe nje pershendetje te vockel se keshtu ma thote rregullojra lol jam qe jam pershendes KoRn Jack_daniel's Zemrushja Sy_kaltra AKULLIN dhe Spartacus :d Futbollisti dhe mos ta vazhdoj me se me duket vetja pastaj sikur po baj na i flood tek Albasouli, shpresoj tja kalojme shume mire.
Visi, Elbasan
Krijoni Kontakt