Mirseerdhe ne forum
Mire se erdhe, po skishe nevoje ta thoje kte (mendoj une)religjioni: (me par Musliman i madh )tani Krishter -- Kristian
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mir se erdhe ....
te gjithe ju me mbiemer..islami.. si ne shqiperi e ilirid e kosove.. do ju uroja shendet e para ne familjet tuaja por e kam dhe nje kerkese..
shkoni ne zyrat e shtetit e ndrrojeni kete mbiemer..
mund te vini per mbiemer.. lumin e fshatit nga kini origjinen.. malin qe shihni nga penxheret a nje lloj peme a luleje qe ju pelqen..
boll ma me mbiemra islami hoxha dervishi myftiu shehu etj..
thirrini radakes..
kastriot islami.. psh na drejton ministrin e jashtme..
ik aman se na e gerditen..
dhe ku ven i gjejn me qiri po keta ti vene si perfaqsus tanet..
jemi europe..
fene le ta mbaje sejcili por jo keshtu..si hajmali ne llagap..brez mbaz brezi..
le tu japim liri per europianizim.. brezave qe po rriten.. e do rriten ne te ardhmen..
hiqjani kte valixhe te besdishme.. .. rinise e femijve..
Mirėserdhe por mirė do ishte tė merje edhe mėndjen me vete mor djalė!
Mendreseja tė ka nxierr ēyryk si gjith tė tjerėt.
Bėre mirė qė u prezantove se vėrtetove qė -Feja ėshtė interes;-
Ka shum qė nuk e pranojnė.Njerėzimi kėshtu e ka ndiekur dhe po e ndiek fenė.
Njė kėshillė ke nga mua.Ashtu si ndėrrove fenė,ndėrro edhe mėndjen se tė bėn mirė.Mėndja duhet tė freskohet ēdo ditė,pėr ndryshe!...
Gėlltit diku njė lugė ēorbė tė prishur dhe vjell gjith jetėn.
Paēim,respekt.
Mire se erdhe.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Mir se erdhe dhe kalofsh sa me mire
Edi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Nuk ishte prezantim " i zgjuar" sepse shume do te mendojne se je viktime.
Me gjithate ju uroj se shpejti hapin tjeter, si llogjike e arsimimit, largimin nga cdo ide fetare.
Uroj te gjeni vetvehten ne realitet!
Feja e shqiptarit eshte natyra dhe mbi cdo gje tjeter, shqiptaria.
Kjofsh i lumtur me zgjidhjen tende!
Dajo.
ne qofte se ke ardhur per te mira mire se vien...jemi nje komb i vogel dhe nuk na leverdis te zihemi dhe ndahemi nga njeri tjetri...fjala e keqe e vellait vret me shume se plumbi armikut...dhe ata ( armiqte tane) i ferkojn duart te kenaqur kur ne jemi te perēare dhe gezohen kur ne atdheun e bashkimin e harrojme...
...prandaj te keshilloj qe te mendohesh mire para se te qellosh fjalet si plumb kunder vellait tend sepse te kerkosh falje eshte e lehte dhe te bekosh akoma me e lehte...por te mbash plumbin ne zemer(fjalet poshteruese) dhe te falesh nuk eshte aq lehte...
pershendetje dhe nga une
(poshte kam vene linkun e prezantimit tim...)
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=91022
po sa here do ta nderroje emrin dhe mbiemrin ky <Arbeni>??
<Arbeni>perpara se te beje prezantimin e ti ne kete teme,sigurisht qe i eshte dashur qe te nderrojne emrin e ti rreal qe persupuzohet ta kete patur emer kristian!!por per te luajtur lojen sa me bukur,dhe per te ja arritur qellimit te tia propagandues si sherbetor i kristianizmit i ka vendos vehtes nje emer myslimanesh!!gjoja se u konvertu ne te krishtere!!!
te pakten une kete mendim kam!!
Krijoni Kontakt