Close
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 265
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Ketu ndaj jemi te kritkojme ose te biemi dakort me mendimet e nejri tjetrit.

Pikerisht, po te lexosh c'fare kam shkruar rreth kesaj, ishte NATO ose Amerika me mire, qe dinte te na fuste, sepse i leverdiste, se po te ishte per kerkesat tona mund te ishin hedhur ne kosh plehrash shume here, sic mund te hidhet nje resume nje qe nuk i intereson.

Zoti Sali po te kishte shtytur kete qe ne 92, do te ishte bere kjo pune me perpara, po edhe si dihet, por perseri, lexo ca shkruajta me larte ate qe thashe.

Eshte e popullit per arsye, sepse populli yne meriton gjithcka, dhe pa pagesat e taksave te tyre, si dhe ndihmen e emigranteve dhe refugjateve, nuk do te kishte arritur dot vendi jone, te ngrihej perseri ne kembe, mabs shume tragjedirave qe kane ndodhur.

Pse do te me punesosh si analiste!?

Te them te drejten te flasesh per problemet socio-ekonomike dhe politike te vendit tend por edhe te botes, mbasi jemi ne globalzim tani, nuk e quaj argetim apo neper rralla, kjo mund te jete dicka rralle per disa njerez qe e quajne ate keshtu.

Nuk je as ti as njeri i detyruar te lexoj postimet e mia, ashtu sic as une nuk lexoj ato qe vertet nuk me intersojne apo nuk me pelqejne.
    Jo mi gru ,nqs je gru ,ta thash mos te lodhesh se fort shkrun ,
    sigurisht qe une nuk lodh trurin te te lexoj ty ,kam gjera me te rendesishme ,
    une lexoj inteligjentet dhe menoj si te argetohem sa me shume ,po si duket ti duhet ta kesh jeten shume te varfer deri sa merresh akoma me organizaten e partise ,me vjen keq sinqerisht ,gjynof ,dil ndonjehere bregut detit ......
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ta them une Saura. Populli luajti nje rol shume te rendesishem ne zgjedhjen qe beri ne vitin 2005, dhe zgjodhi ata qe me te vertete deshironin te anetaresonin Shqiperine ne NATO dhe ne BE e jo njerezit qe dikur bertisnin me te madhe "Imperializmi Anglo-Amerikan" dhe tani na bejne gjasme sikur duan me gjithe shpirt ata qe deri dje i urrenin.
    Ketu jam dakort.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

O _AuLoNa_, a e di sa inat kam njerezit kur kopjojne dhe nuk thone ate qe ndjejne? Po keto Shqiptare ti i di tufe bagetish pa bari moj? A i drejton ndokush keta njerez apo jo? A ka nje drejtues ky vend apo jo? Normalisht qe ka merita gjithe populli Shqiptar per kete anetaresim, sepse me voten e ketij populli u zgjodhen drejtuesit e duhur per te bere reformat e duhura per tu anetaresuar ne kete organizate. Dhe ti goce e asnje tjeter mos harroni se ne NATO nuk hyhet qyl, siç pretendojne disa qe nuk u vjen mire pse Shqiperia u be anetar me te drejta te plota ne NATO. Po te hyhej ashtu si pretendojne keta plangprishes, nuk do ishin vetem 26 vende ne kete organizate, po do kishte shume me shume vende te tjera ne to.

Edhe njehere URIME SHQIPERISE per rrugen qe po ndjek, dhe tani urojme qe te kemi zgjedhje te lira e te ndershme, ne menyre qe brenda 2009 te liberalizohen edhe vizat me vendet e BE e pse jo, te marim dhe statusin e kandidatit per tu anetaresuar ne BE.

hmmmm ca po thua, ke po kopjoj une, nqs ti lexon ca shkruaj, nuk ka me origjinalitet ma merr mendja.

Po kush bari mo te marte mendjen, po bariun del ambasadori Amerikan e i heq veshin si ata kalamaqerit e kopshtit dite per dite, per cdo gje qe ata e bejne ne koken e tyre.

Djalke apo vajze, mos ki inat mua, se me mua ti vetem bedaton ketu, ki inat ata qe e shikon shume mire sec behet, dhe ben nje vesh shurdh e nje sy qorr.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Jo mi gru ,nqs je gru ,ta thash mos te lodhesh se fort shkrun ,
    sigurisht qe une nuk lodh trurin te te lexoj ty ,kam gjera me te rendesishme ,
    une lexoj inteligjentet dhe menoj si te argetohem sa me shume ,po si duket ti duhet ta kesh jeten shume te varfer deri sa merresh akoma me organizaten e partise ,me vjen keq sinqerisht ,gjynof ,dil ndonjehere bregut detit ......
    saura, po ti paske dale te te vije keq per te tjeret, por duke menduar per te tjeret dhe jeten e tyre, a nuk po ben edhe ti te nejten gje. Mos ki meark, se shtepine e kam mu ne prak te detit, se leme detin ne Vlonjatet jo kudo qe te vemi.

Ti moj zemre, te argetohesh e te them ate urimin e Shkodranit, "te hyfte vetja ne qejf, e befsh sa me shume qejf"

Mos ki gjynof per mu o goc, se te them te drejten, ti as me bie nder mend, mabsi nuk e di si e ben jeten dhe as du ta di.

C'do njeri ndien qejfin e vet, ma merr mendja ti ke zgjedh taten, dhe na e the ketu.

URIME...

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Ta them une Saura. Populli luajti nje rol shume te rendesishem ne zgjedhjen qe beri ne vitin 2005, dhe zgjodhi ata qe me te vertete deshironin te anetaresonin Shqiperine ne NATO dhe ne BE e jo njerezit qe dikur bertisnin me te madhe "Imperializmi Anglo-Amerikan" dhe tani na bejne gjasme sikur duan me gjithe shpirt ata qe deri dje i urrenin.
    Ketu jam dakort.

Ja pra e shikon sa te vlefshme qenkan keto temat, qe sipas saures, deri qepari nuk ishin!....

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Nuk te kam inat ty jo, une kam inat njerezit qe nuk thone ate qe ndjejne por kopjojne politikane apo gazetare te ndryshem, dhe thjeshte riprodhojne gjerat e tyre. Keto qe ti ke thene, ka dite qe i thote Edvini dhe disa pseudoanaliste qe nuk u behet mire qe SHQIPERIA po behet ANETAR ME TE DREJTA TE PLOTA NE NATO. Eshte turp te degjosh deklaratat e tyre tek thone se qeveria nuk ka aspak merita ne kete anetaresim, por meritat jane te popullit. Nderkohe, nga vendet e tjera qe kane firmosur per anetaresimin e Shqiperise, ne protokollet qe ata kane firmosur, thuhet se Shqiperia po anetaresohet ne NATO mbi bazen e reformave te rendesishme qe ka arritur ne fushen ushtarake e politike. Keto gjera thone ata te huajt Aulona. Sa per Ambasadorin, mire ben qe del e kritikon aty ku duhet, por duhet te beje mire sikur te pershendese edhe disa vendime shume te mira qe ka mare kjo qeveri, te dale e te pershendese Shqiperine per kete dite historike.

Sa per keto njerezit e tjere qe ti citon, i pame shume bukur se sa i duan Shqiptaret, kur dolen e na bene te gjithe ne Shqiptareve hajdute, duke thene ne TV se i paskemi vjedhur oren presidentit BUSH. Turp per keta njerez qe jane te afte te bejne gjithçka, qofte dhe te poshterojne dinjitetin e nderin e tyre dhe te kombit te tyre, vetem e vetem per nje karrige.

Duan apo nuk duan keta politikane e disa te tjere qe u shkojne nga pas, Anetaresimi i Shqiperise ka ardhur si rrjedhoje e reformave te medha qe ka ndermarre Shqiperia ne fushen ushtarake, ekonomike si dhe ne luften kunder korrupsionit e sidomos krimit te organizuar. Nqs i ke lexuar raportet me te fundit te Departamentit te Shtetit dhe te BE Aulona, do te lexosh shume qarte qe Shqiperia nuk eshte me nje vend tranzit i droges dhe prostitucionit, nuk eshte me as çerdhja e krimit te organizuar, por i ka luftuar fort keto fenomene. Pra, te gjitha keto kane ndikuar qe Shqiperia te anetaresohet ne NATO, dhe jo meshira e te tjereve ndaj nesh siç pretendojne disa te tjere. Nuk ta fal askush NATO-n, se po te hyhej e te dilej sipas qejfit do ishin 260 vende e jo 26.

Por kjo nuk do te thote se kjo Qeveri ka bere me te miren qe mundet dhe ka zgjidhur gjithçka ne kete vend. Kemi akoma shume pune per te bere qe te arrijme te anetaresohemi edhe ne BE, dhe te rritemi akoma ekonomikisht, pasi pavaresisht faktit se ekonomia e vendit ka ardhur ne permiresim, akoma jemi nje vend i varfer. Duhet te çojme perpara reformat e nisura, pavaresisht kush eshte ne pushtet pas 28 qershorit. Dhe me e rendesishmja qe duhet bere, duhen hequr nga skena politike ish spiunat e diktatures dhe te pastrohet sistemi gjyqesor nga korrupsioni. Gjithashtu duhet zgjidhur edhe problemi i pronave dhe i legalizimeve. Nqs do punohet mire ne keto drejtime, te jeni te sigurte te gjithe se do jemi jo vetem Anetare te NATO-s, por do bejme hapa gjigande perpara ne anetaresimin drejt Bashkimit Europian.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Exclamation

MaDaBeR, po te shikosh, nuk sjell thashetheme lart e poshte, por te kam sjellur ketu edhe fytyren e njerzve te vuajtur te vendit tone. Se kot nuk i thone nje foto eshte 1000 fjale, por nje njeri dhe nje pamje qe duket direkt, e te flet volume!?

Po te shikohs edhe ato qe po thua ti, diku i more vesh, se vete nuk i shpike de!

Keshtu qe lexo dhe analizo me mire.

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    saura, po ti paske dale te te vije keq per te tjeret, por duke menduar per te tjeret dhe jeten e tyre, a nuk po ben edhe ti te nejten gje. Mos ki meark, se shtepine e kam mu ne prak te detit, se leme detin ne Vlonjatet jo kudo qe te vemi.

Ti moj zemre, te argetohesh e te them ate urimin e Shkodranit, "te hyfte vetja ne qejf, e befsh sa me shume qejf"

Mos ki gjynof per mu o goc, se te them te drejten, ti as me bie nder mend, mabsi nuk e di si e ben jeten dhe as du ta di.

C'do njeri ndien qejfin e vet, ma merr mendja ti ke zgjedh taten, dhe na e the ketu.

URIME...
    ça te thash une ,dhe ça kuptove ti ?
    Mos ki merrak se nuk jua prish moralin juve te komunisteve te Vlores ,po hik mi gru bo noi pune ne shpi se ngele tu shkrujt budalliqe ,sa me pasion....
    Sa per mua ,, mos me le me rrejt po me kan bo gjith qejf,ta heq trunin po te me shofish.(po gjithashtu dhe me mend)
    Ta kesh per ndere qe flet me mua ne forum ,dhe mundohu te mesosh ndonje gje nga mua.

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

ça te thash une ,dhe ça kuptove ti ?
    Mos ki merrak se nuk jua prish moralin juve te komunisteve te Vlores ,po hik mi gru bo noi pune ne shpi se ngele tu shkrujt budalliqe ,sa me pasion....
    Sa per mua ,, mos me le me rrejt po me kan bo gjith qejf,ta heq trunin po te me shofish.(po gjithashtu dhe me mend)
    Ta kesh per ndere qe flet me mua ne forum ,dhe mundohu te mesosh ndonje gje nga mua.

Ke te drejte, ti je me e shpejte, ne jemi te avashte.

hahahah, jo jo mos ki merak per komuniste, se kur vjen per te demosturuar per te drejtat e verteta te njeriut, nuk futemi ne vrimat e hales ne, po i dalim problemeve perpara.

Saura, e kena harrit ate klas te marrim ndonje sherbetor te na beje punet. Po te jetoje ketu afer mund te te merrja edhe ty...

saura, po une e kam per nder qe flas me shpitaret kudo qe jane ne bote por edhe me nje si te kategorise tende.

Befsh qejf mi goce sa me shume, me te gjithe, se helbete ben sevap...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 02-04-2009 më 17:34

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Ke te drejte, ti je me e shpejte, ne jemi te avashte.

hahahah, jo jo mos ki merak per komuniste, se kur vjen per te demosturuar per te drejtat e verteta te njeriut, nuk futemi ne vrimat e hales ne, po i dalim problemeve perpara.

Saura, e kena harrit ate klas te marrim ndonje sherbetor te na beje punet. Po te jetoje ketu afer mund te te merrja edhe ty...

saura, po une e kam per nder qe flas me shpitarret kudo qe jane ne bote por edhe me nje si te kategorise tende.

Befsh qejf mi goce sa me shume, me te gjithe, se hlbete ben sevap...
    Une ty nuk te marr as te me fshish kepucet,e jo me te punoj tek ty .
    Sa mire te majte me sherbetor.....
    Une moj vajze ,vij nga nje familje qe dhe po te mos punoj asnje dite i kam te zgjidhura gjerat ,me kane lene mua gjysherit ,plot.
    Per ate flamurin qe valvit ti, te paret e mi kane luftuar dhe , diten qe mbahej pavarsia (kunder Grekeve ,qe kishin ardhur deri ne Vlore)
    Xhaxhai i babait tim ka qene komandat i ushtrise se pare Shqiptare ,asaj te Ismail Qemalit ,jemi shume larg genitikisht ,per trimeri dhe zgjuarsi .

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •