Posta shqiptare eshte e pa besueshme. Dergova nje pako ne shqiperi me poste te regullt e nder gjerat brenda kisha futur 5000$ te cilat I kisha futur brenda nje cante grash te vjeter. Kishin hapur pakon kishin mare ca bluza pantallona e fustane e canten e kishin lene bashke me leket brenda sepse ma mer mendja mua u ishte dukur e vjeter. Sa budallenj jane ato kuckat e ata pallat qe punojne ne poste e hapin pakot. Me fedex edhe me dhl kam derguar 100 here pa problem.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Akoma ska ardhur kjo menyre e standartit se jeteses te ne.Shumica e shqiptarve i marin gjerat veresi,presin rrogat te shkrettet me pague pzaret e javes
Ardi sa te paska punuar dhe ty mendja mor cun....hahahahhaha per zotin s'do me kishte shkuar mendja kurre te nje cante e vjeter. Kot thone ata ne Vegas qe jane good ne gambling, kesaj i them gambling une
Me poste normale s'kam derguar asnjehere qe ketej por me DHL po dhe mund te shkoj shume shtrenjte. Njehere vetem per nje kuti te vogel po qe kishta tre libra brenda, pagova $300...talking about a rip off![]()
Nuk e kuptoj pse me eshte fshire postimi ne kete teme.
Tregova nje menyre se si te blejme gjera ne internet e ti dergojme njerezve tane ne shqiperi.Nuk e kam fjalen per te ble per mengjes dreke e darke...lol...por per te ble uje po,lule po, torta po....Shko te www.dhurata.com dhe do mbetesh i kenaqur.Per me teper flitet shqip.....thnx
Wild and crazy can't be lazy
jess,
Ndoshta ta kane heq se nuk lejohet postim websitesh te tjere per shkak reklamimi. Prandaj sa ta fshijne prape, me mire thuaj kush e do websitin te te shkruaj ne mp.
P.S. Cute cat![]()
Btw great website, hera e pare qe e shikoja dhe nuk e dija qe ekzistonte nje website i tille.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 08-10-2008 mė 01:19
Bahhh, larg Postes Shqiptare, njeher e kam provuar dergova nje celular nga UK dhe ne vend te celularit kishin gjetur sapun Duru. Une gjithmon kam derguar me UPS, dhe jam shum i kenaqur e di qe paguaj nje cik me shum, po ama cdo gje shkon ne kohen e caktuar dhe ne vendin e duhur. Dhe me dergesat e lekeve kur kam bere ka qene Wester Union ose Express Money apo MoneyGram.
Krijoni Kontakt