Si mer nuk paska adresa te sakta? Posta si punon, me plluma akoma? LOL
Hahah
Meqe ra muhabeti, degjova qe ka dale ajo delivery. Pilaf tek dera, pershembull? hahaha :P Nuk e di pse e kam kaq te veshtire te "imagjinoj" kete gje ne Shqiperi. Mbase nga ajo qe ka shume hilera.Po kur i benin ato pijet gjysmen me uje (cilin uje nuk do donit ta dinit) dhe gjysmen tjeter me sheqer.
Tani kam faj te mendoj keshtu?
Jam ne nje mendje me ty Jack...
Po ku kane adresa te sakta shtepite ne Shqiperi mo ca po flisni???
ejjjjjjj njerez vurini kembet ne toke...dhe shikoni ku jetoni.
Tirana eshte bere si kina nga ndertimet ju flisni per adresa ..
nejse une kam degjuar se nje miku im nga new-yorku per ditelindjen e nenes
se vet porositi lule dhe torte dhe ia cuan ne tirane ke dera e shtepise por jo nga
interneti por nga tel...![]()
dont worry be happy
Ēmimi nuk u rrit aspak. Aparati digital qė mora nė internet mė kushtoi 160 euro (8.1 megapixel) ndersa tek QTU ishte 295 mijė lekė (7.2 megapixel). 8.1 nuk ekzistonte tek QTU, ndėrsa tek TRONY ishte mbi 350 mijė lekė.
Nėse nė Tiranė ėshtė bėrė rrėmujė e nuk gjeni dot rrugėn kjo nuk do tė thotė se edhe nė Elbasan ekziston i njėjti problem.
Ah mos harroj pas aparatit tė parė porosita e njė tjetėr, tė njėjtė me tė parin pėr njė kushon time dhe si pėr ēudi erdhi.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Mendoj se ne shqiperi eshte heret qe te egzistojne keto lloj kompanish pasi eshte nje industri me vete dhe duhet shume trafik dhe interes nga te tjeret jashte shqiperise qe te hapen kompani serioze.
Sa per posten shqiptare them qe eshte 80 % e besueshme, pasi ta pranojme qe vendet e para per keto sherbime i kane shtetet brenda BE.
Ne jemi akoma ke URA!
FLM!
Sa per rruge dhe adresa mendoj se vetem tirana ka probleme. Sa per qytetet e tjera them se nje adrese shtepia mund te gjihet shume kollaj.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
SKa probleme.Une kam derguar lule ne Tirane para 3 vitesh.Vajten ashtu sic me thane ,diten qe une kerkova te shkojne.E njejta kompani dergon edhe cokollata,dhurata te ndryshme etj.
Never say never,beri nje pyetje normale,uji nuk vjen nga Amerika apo Franca qe te pagush transport.Ne Amerike edhe Europe (besoj)eshte normale qe te blesh ne internet gjithcka dhe funksionon per mrekulli.Firmat kane interes edhe ato.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Une kam derguar me poste nga Anglia disa here materiale ne Shqiperi.
Ne dy raste pakoja eshte hapur dhe materialet mbrenda pakos jane zevendesuar me gjera te pavlera, por jo me ndonje mjeshteri te madhe, keshtu qe marresi ka refuzuar ti pranoje, duke rezultuar ne kthimin e pakos andej nga ka ardhur.
Ne nje rast ka humbur fare pa lene gjurme.
Ne raste te tjera (pergjithesisht letra) kane arritur sakte, perafersisht ne kohen e percaktuar.
Problemi qe ngrene disa ne kete teme eshte serioz. Ne Shqiperi nuk egziston nje sistem i koduar adresash. Pastaj mungojne emrat e rrugeve dhe nje pjese e mire adresash jane te tipit :Apartamenti 24, blloku pas dyqanit te vjeter te byerkeve, tek rruga e Gjimnazit. Mungojne kompanite private te sherbimeve postare per te konkuruar me cilesine e sherbimeve te tyre. Bankat nuk ofrojne ne menyre te gjere karta te cilat mundesojne pagesen on line dhe shumica e kartave jane sa per te depozituar rrogat. Te gjitha keto pengojne apo e bejne te pavlefshme hapjen e nje dyqani on line. Te hapesh nje dyqan te tille nuk eshte veshtire, por duhen llogaritur gjerat, perndryshe del deficit...lol
Tani nese disa personave ne Shqiperi u kane arritur postat te paprekura nga jashte, dhe ne kohen e duhur, nuk do te thote qe sherbimi postar ne Shqiperi nuk eshte skandal dhe per tu vajtuar.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt