ahhahahahah blondke mos ki merak mos u var ashtu mere ta kam falur se e njef dhe me shume se mua ti ateher po ceshte kjo me pjese se besoj se do ky ashtu jo joo njera o tjetra skaaaaaa
ahhahahahah blondke mos ki merak mos u var ashtu mere ta kam falur se e njef dhe me shume se mua ti ateher po ceshte kjo me pjese se besoj se do ky ashtu jo joo njera o tjetra skaaaaaa
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
angel e di ku je ftoh.. hahahaha
blondina e di qe je shume emire je shume sexi je si shpirt je si................. ca te te them une je bob fare je por me thene te drejten e shpirtit dhe pa dash me te ofenduar vajza qe kam per zemer ( dmth vajza qe kam ndjekur kam studjuar dhe ........... kam dashuruar eshte barby_girl ) E thashe me ne fund !!!!!!!!!![]()
:^engjello "Kur tė vdesim ,tė gjithe do tė shkojmė nė parajsė ,
sepse nė ferr kemi qėnė! " :^engjell1
ej ku jam ftof ska problem ma thuj .............![]()
:^engjello "Kur tė vdesim ,tė gjithe do tė shkojmė nė parajsė ,
sepse nė ferr kemi qėnė! " :^engjell1
Angel......... psssssssst, nuk jam macke un.......Degjo mua ti.....dil njehere me te dyja...kush esht me dobet ne matematike asaj propozoi......nqs te dyja jane dobet.......me zgjidh mua......se une jam tape topi ne matematike......... ahahhaaaaaaaaaa lol
Epo URIME ju te dyve.... Blondi sorry honey se ta theu zemren pameshirshem engjelli![]()
uppupupupuppo cna beni keshtu mo na skuqet nga faqet lol
ahhahahahhahahahhahahha ti nuske je per te vrare me buk ne goje degjoveeeeeee lol e un dola jashte liste se un jam e mire ne matematike![]()
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
hahahe more vesh vet ti s'kam pse ta them une
p.s. ne qofse e ul pagesen ke $0 atehere flasim..
EPO E THASHE UNE QE E LASH PESHKUN TE ME IKE SE MBAJTA DOT NJEHERE VJEN ZOGU NE DERE::OL
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Barby, nuk para ha buke kohet e fundit se me ikur orexi, dhe si zorr te me vrasesh me buke ne goje zemra... po mundohu njehere se me ben ndr po me vrave ...![]()
Krijoni Kontakt