Postuar më parë nga
GjergjPresheva
Postuar më parë nga GjergjPresheva
Eshte shume e vertet per para qe japin.
Ne Kosove mua me kan ofru 200 euro ne vitin 2003
kurse ne vitin 2006 me kan ofru 400 euro.
Kushtin e kam pas pasi une jam nga Presheva(nje fasht i saj) dhe ne kete fshat kuptohet se jane islamike te gjithe gati dhe shkaku se une kisha mjekerr te gjate.Kushtin kisha mos me publiku fene time-katolike. Nese do ndokush nga ju une mund te ja theme edhe emer e mbiemre te ketyre njerezve qe me kan ofru para.
Dhe a mundemi une ti me shku me i marr te qaj personi ? Edhe po kam deshire me dite kush eshte ai ? Qe tregon kush eshte atehera shkojm bashk edh ei marrum ? Ta dha naj bakshish .
I nderuar eldonel ...
paraja mua nuk me zotron,ajo mund te jete nje mjete sherbese por jo zot ishpirtit tim.
Bakshish nuk kam pranu as edhe njehere ne kete jete,as nga familjaret e mij e lere me nga shoket e me gjere.megjithate faleminder...
Mund shume lehte ti gjesh keta,sepse keta Ty te gjejne.
Keshtu vepro dhe do i takosh.
Lesho mjekerr pike se pari(kjo tregon se ka mundesi qe ti pranon ti behesh vegel e tyre)e nevojshme dhe e pershtatsahme.
se dyti ata nese e shohin te rendesishem ndikimin tende per islamizim tek rrethi yt apo me gjere.
pas ketyre ata te ofrohen lehte dhe ti nuk ke nevoj te i kerkosh ata.
Une mund te ti them edhe emrat e tyre,por se ata ty nuk te afrohen shkaku se nuk te kan shoke.Sepse ne keso raste te afrohet shoku yt.
Krijoni Kontakt