Sipas islamit e vetmja menyre e sigurte qe ta arrijme shpetimin eshte qe te vdesim ne xhihad. Muhamedi dhe khalifet e pare vet nuk e kane ditur se a do te shpetojne apo jo
Sipas islamit e vetmja menyre e sigurte qe ta arrijme shpetimin eshte qe te vdesim ne xhihad. Muhamedi dhe khalifet e pare vet nuk e kane ditur se a do te shpetojne apo jo
me thene te drejten,tema shume e gjate 2 rrjeshtat e pare kame lexu,sepse too much.
tani une qe jam Ateiste,por nuk i kam bere askujt keq.
do te shkoj ne parajse apo jo?
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
e para: kjo nuk eshte e vertete. e dyta: shiko pak kuptimin e xhihadit.
xhihad do te thote perpjekje.
Xhihad nuk eshte te vrasesh besimtaret e besimeve te tjera. Ne vendet ku islami ka ardhur kane vazhduar jeten edhe besimet e tjera dhe e kane ruajtur larmine fetare. kurse ne vendet e krishtera ka lindur semitizmi, shtypja e cifuteve, shtypja e te krishtereve ortodokse nga katoliket, shtypja e katolikeve nga ortodokset.
Angel--- kujdes se mos te genjejne. Se keto kane patur disa gjygje inkuizicioni dikur.
beqar
Jo nuk eshte ashtu sipas haditheve. Ate nuk e ka thene.
Edhe kur ka bere shume adhurim, e kane pyetur: "Edhe ti qe je i shpetuar adhuron kaq shume?" (dhe adhurimi i tij ka qene duke rene me fytyre ne toke sic ka pas qene falur Jezusi dhe Moisiu) Ai ka thene: "A nuk me ben kjo mua te jem rob falenderues?"
Nje peyjtje per te krishteret, edhe per muslimanet, per te gjithe besimtaret: Kush ka qene profeti qe ka pasur agjerimin me te bukur dhe adhurimin me te bukur?
Le te flasim pak besim, fe.
Lodhuni pak Besi, Mesia dhe Krishterprizren.
beqar
Krijoni Kontakt