Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Sipas islamit e vetmja menyre e sigurte qe ta arrijme shpetimin eshte qe te vdesim ne xhihad. Muhamedi dhe khalifet e pare vet nuk e kane ditur se a do te shpetojne apo jo

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Sipas islamit e vetmja menyre e sigurte qe ta arrijme shpetimin eshte qe te vdesim ne xhihad. Muhamedi dhe khalifet e pare vet nuk e kane ditur se a do te shpetojne apo jo

ashtu eshte sipas disa haditheve as Muhamedi nuk e ka pas te sigurte se a do te shpetoj ka thene vete nuk e di se a do te jem ne nje kopesht me lula apo ne nje furre me zjar eeee pralla shpellash ama
    Zoti është dashuri

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    me thene te drejten,tema shume e gjate 2 rrjeshtat e pare kame lexu,sepse too much.

tani une qe jam Ateiste,por nuk i kam bere askujt keq.
    do te shkoj ne parajse apo jo?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    me thene te drejten,tema shume e gjate 2 rrjeshtat e pare kame lexu,sepse too much.

tani une qe jam Ateiste,por nuk i kam bere askujt keq.
    do te shkoj ne parajse apo jo?

ti angel qe je ateiste ka edhe per ty nje shpetim mjafton te besosh qe Jezusi vdiq per ty per mekatet e tua dhe Ai do te merr te gjitha mekatet ,
    sa do qe te jesh e mire ne bote ,nuk ka njeri pa mekat
    Zoti është dashuri

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    ja fute kot ketu a , 10 prej sahabve pra shokeve te pejgamberit a.s kane qene te pergezuar me xhenet andaj lexo pak me shum , keshill

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    ti angel qe je ateiste ka edhe per ty nje shpetim mjafton te besosh qe Jezusi vdiq per ty per mekatet e tua dhe Ai do te merr te gjitha mekatet ,
    sa do qe te jesh e mire ne bote ,nuk ka njeri pa mekat
    jo jo nuk kam bere mekate une. ato qe kam bere une jam mekate te vogla [nuk meren parasysh]. ndonje te madh,meqe do mi mari Jezusi po bej ndonje te pa bere.
    nga burgu a me nxjere Jezusi apo do te ngelem mrena po me vajti mendja keq per ndoj mekat?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga besi84 Lexo Postimin
    Tashe nuk po kuptoj ishte Jezusi ai qe u ''vetlinde'' apo kishte dikushe tjeter qe e lindi ate ???
    Ishte Jezusi ai qe e ''deboi'' Ademin a.s nga parajsa ???
    o mesia4ever me shoke keni pergjigjeje ne pytjen qe bera.Se kam deshire te di te ''vertetat'' e juaja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    e para: kjo nuk eshte e vertete. e dyta: shiko pak kuptimin e xhihadit.
    xhihad do te thote perpjekje.

Xhihad nuk eshte te vrasesh besimtaret e besimeve te tjera. Ne vendet ku islami ka ardhur kane vazhduar jeten edhe besimet e tjera dhe e kane ruajtur larmine fetare. kurse ne vendet e krishtera ka lindur semitizmi, shtypja e cifuteve, shtypja e te krishtereve ortodokse nga katoliket, shtypja e katolikeve nga ortodokset.

Angel--- kujdes se mos te genjejne. Se keto kane patur disa gjygje inkuizicioni dikur.
    beqar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    ashtu eshte sipas disa haditheve as Muhamedi nuk e ka pas te sigurte se a do te shpetoj ka thene vete nuk e di se a do te jem ne nje kopesht me lula apo ne nje furre me zjar eeee pralla shpellash ama
    Jo nuk eshte ashtu sipas haditheve. Ate nuk e ka thene.
    Edhe kur ka bere shume adhurim, e kane pyetur: "Edhe ti qe je i shpetuar adhuron kaq shume?" (dhe adhurimi i tij ka qene duke rene me fytyre ne toke sic ka pas qene falur Jezusi dhe Moisiu) Ai ka thene: "A nuk me ben kjo mua te jem rob falenderues?"

Nje peyjtje per te krishteret, edhe per muslimanet, per te gjithe besimtaret: Kush ka qene profeti qe ka pasur agjerimin me te bukur dhe adhurimin me te bukur?

Le te flasim pak besim, fe.
    Lodhuni pak Besi, Mesia dhe Krishterprizren.
    beqar

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga bakudr Lexo Postimin
    Jo nuk eshte ashtu sipas haditheve. Ate nuk e ka thene.
    Edhe kur ka bere shume adhurim, e kane pyetur: "Edhe ti qe je i shpetuar adhuron kaq shume?" (dhe adhurimi i tij ka qene duke rene me fytyre ne toke sic ka pas qene falur Jezusi dhe Moisiu) Ai ka thene: "A nuk me ben kjo mua te jem rob falenderues?"

Nje peyjtje per te krishteret, edhe per muslimanet, per te gjithe besimtaret: Kush ka qene profeti qe ka pasur agjerimin me te bukur dhe adhurimin me te bukur?

Le te flasim pak besim, fe.
    Lodhuni pak Besi, Mesia dhe Krishterprizren.
    une mendoj se e ke fjalen per Dawudin a.s apo ai ka agjeruar nje dite po nje dite jo dhe per namaz ka falur 1\3 nates e ke fjalen per kete kurse tek namazi se cili me mir s di qa me te thene , e ke fjalen per Dawudin a.s apo ke ?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. KUR'ANI:Fjalë e Allahut xh.sh. apo vepër e Muhamedit a.s.
    Nga Senadi_ul në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-11-2006, 15:50
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  5. Një miliard musliman në krah të Muhammedit a.s
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 14:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •