Close
Faqja 97 prej 97 FillimFillim ... 4787959697
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 970
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Olsi duhet te kishte fituar cmimin e madh.
    Ishte lojtari qe dha me teper show ne bigbrother. Arbri ishte teresisht fallco, bente te zgjuarsin, fliste sikur kishte perjetuar cdo situate ne jete.

Olsi i dha vertet spektakel bigbrother-it, i takonte ne menyre apsolute cmimi i pare. ( Deklaroi si burrat qe leket do i jepte familjes se tij, Najades, se fal kesaj arriti dhe i tha show bigbrothers, dhe te tjerat kismet tha... Ndersa ky tipi do i japi per bamirsi gjasme.... Ka per te dhene 2000 euro maksimumi ) Komplet fallco.
    Ndoshta ishte parapercaktuar cmimi qe para se te fillonte bigbrother-i.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Me ca pash ne youtube disa here, Olsi eshte thjesht nje coban qe sdi te lidhi 2 llafe. Shiko te dashuren qe kishte, dhe shiko femren me te cilen merret tani (najada). Ca lloj mashkulli do merrej me femra si ato? Vetem nje mashkull shume i ulet.

Arbri i beri nder big-brotherit qe u fut atie.

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Me ca pash ne youtube disa here, Olsi eshte thjesht nje coban qe sdi te lidhi 2 llafe. Shiko te dashuren qe kishte, dhe shiko femren me te cilen merret tani (najada). Ca lloj mashkulli do merrej me femra si ato? Vetem nje mashkull shume i ulet.

Arbri i beri nder big-brotherit qe u fut atie.
    Ik moj ti ik, Olsi qe djali me njesh aty moj, Arbi qe nje tip fallco. bente kot pa lidhje aty, sikur kishte pervoj nga jeta nga c'do fushe, pastaj nuk qe aq i kulturuar sa dukej, ishte nje "intelektual" vulgar, kush e di sa here e ka ofenduar ate Astritin.

Najada mund te jete c'te doje.... Por te pakten eshte vajze e sinqert, e deklaronte ate qe ishte.... Jam ca jam, kjo jam thoshte. Olsi bente tipin e tij, se te qe per ti lidhur fjalet, mund te shtirej dhe ai.

Thuaj miku ben te veten o goc. Cdo gje ishte planifikuar para se tezhvillohej big brother-i.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 02-06-2008 më 17:53
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Zoti parafoles mendimi juaj respektohet nga une, por dakort me ty nuk jam.

BB se ndoqa aq shume sa te di personalitetin e cdo kujt atie brenda mire. megjithate me aq sa pash Olsi ishte nje tip shume i neveriteshem.

Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ik moj ti ik, Olsi qe djali me njesh aty moj, Arbi qe nje tip fallco. bente kot pa lidhje aty, sikur kishte pervoj nga jeta nga c'do fushe, pastaj nuk qe aq i kulturuar sa dukej, ishte nje "intelektual" vulgar, kush e di sa here e ka ofenduar ate Astritin.

Najada mund te jete c'te doje.... Por te pakten eshte vajze e sinqert, e deklaronte ate qe ishte.... Jam ca jam, kjo jam thoshte. Olsi bente tipin e tij, se te qe per ti lidhur fjalet, mund te shtirej dhe ai.

Thuaj miku ben te veten o goc. Cdo gje ishte planifikuar para se tezhvillohej big brother-i.
    Jam dakort me ty ne kete qe me aq sa pashe Arbri ishte tipi me fallco aty. Nuk e di se cfare kriteresh u perdoren per te zgjedhur fituesin se as nuk e shikoja ndonjehere pervecse ndonje permbledhje kur s'kisha c'te beja, por duhet thene qe Olsi beri lojen me te bukur aty. A nuk ishte Arbri ai qe tha se Australia nuk eshte kontinent? Me fal po cfare "intelektuali" qenka ky? Arbri u duk tamam si ato Miss-et qe te gjitha duan "Paqe ne bote"

Per mua nga loja qe i dhuroi publikut dhe si u beri zbor te gjithe lojtareve, duhej ta merrte Olsi. Arbri ishte komplet fallco. Me mire ta merrte Astriti se te pakten do i jepnin nje jete me te mire atij dhe familjes se tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 02-06-2008 më 23:55

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ore po cbehej ashtu ne shqiperi???? nuk flitej per gje tjeter vetem per Big Brother...
    edhe politika kishte dale ne vend te dyte.... oooooooooo kishte lezet te levizje neper tregun e durresit dhe te degjoje ato shiteset te diskutonin me aq zjarr per kete Bigun saqe dhe pazar harronin te benin
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Zoti parafoles mendimi juaj respektohet nga une, por dakort me ty nuk jam.

BB se ndoqa aq shume sa te di personalitetin e cdo kujt atie brenda mire. megjithate me aq sa pash Olsi ishte nje tip shume i neveriteshem.
    Dhe une e respektoj mendimin tuaj, zonjusha prapafolese, por nuk jam dakort dhe une me ju.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin

Ajt mos u merzisni, gjona qe ndodhin jan

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga OO7 Lexo Postimin
    Ajt mos u merzisni, gjona qe ndodhin jan

Nuk kisha pse te merzitesha, as humba gje vete, as fitova, po thjesht per debat me teper.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    E Meritonte Arbi
    Më mirë gabime të njerëzishme se sa mrekulli mizore...

Faqja 97 prej 97 FillimFillim ... 4787959697

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •