Ku eshte skena mer? Ka dale ne u-tube?
Ku eshte skena mer? Ka dale ne u-tube?
Ezekiel 25-17.
E se ka per te dale po he ...duroni
Skenen nuk e pashe, por ama aty ishte bere si shesh pas beteje...Pjata, gota te thyera, sallate te sherndare gjithandej...(Ola kishte marre dhe thiken ne dore) !!
Nejse pertoj te zgjatem, se nuk besoj te zgjasi shume e te dale video e cubeve te BB..
Big Brother Albania do ta vleresoja ne planin teknik te monitorimit, perfshi dhe spektaklin nje nga proktet ne vijimsi prestigjoze te Top-it. Po ne planin profesional te realizimit do te vleresoja me noten maksimale gjithcka qe perben promotorin e realizimit te ketij show live. Ndersa duke u ndalur tek banoret, do te kisha mjaft rezerva me perjashtim te Shkelqimit dhe Astritit. Te dy mbase nga pozitat sociale dhe civile, te martuar
na sillni mer ndoni video
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Po del dhe Ilda nga shpia, eshte perjashtu per ate qe ka ndodh, cfare nuk shef, sot hera e pare qe e pashe Big Brother kot me duket
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Ja dhe lajmerimi dhen ne faqen zyrtare.
E pash live kete sken, shum rrall e kam ndjekur por sot isha me fat qe e pash sherrin live. pash nje tavulin qe ishte ber pa fillim e pa fund... pash edhe ilden qe u bo per cigare, edhe qe per nja 2 or nuk maroj sherri. nuk e kuptoj pse duhet te dal dhe ilda...
Mariola qe te shtunen mori kot duke u zen me julinden, tani e zuni dhe me ilden.... me duket i padrejt perjashtimi i dyfisht !
ps: shfni neser ne 18:30 permbledhjen![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Nuk u desht ti futin asnjeren,prishen te gjithen sa keq.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
poli ngeli vet tashi i doli gjith klani jasht![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Krijoni Kontakt