pO FUTEM NE KETE TEME, SE NIVELI ASHT KAQ I ULET I ATYRE BANORVE, TE CILET JANE MBLEDHE ME HANGER DHE KAQ! ASNJE TEME, ASNJE PROBLEM, ASNJE DISKUTIM QE MUND TA BAJ INTERESANT "BIG BROTHER".
Kam ndjekur "Grande fratello" italian, por asht krejt ndryshe,
Ketu tek ky emision mesaduket kane menduar qe te mos ngrihen me lart sesa "opinioni" dhe "niveli" organizatorve.
Mos kujtoni se dua te bahem interesant me keto mendime qe jane vetem 12% te mijat!!!!!! Kusuri jane te te rinjve qe e ndjekin per natë. Ne kemi rini te mrekullueshme jashta atij kafazi mediokrish dhe injorantash. I marrçin te keqen rinise sone ato personazhe qe nuk kane asnje kod moral. Llupsa e ....
hajt sukses
Ndryshuar për herë të fundit nga Agim Doçi : 08-04-2008 më 15:15 Arsyeja: Gabime ortografike
Shume dakord me Agimin......me te vertete qe keta njeres nuk kane mendime, nuk komunikojne, nuk kane anjelloj niveli intelekti qe ta beje ambjentin interesant....
Nuk kuptoj pse rrine te tere bashke...dhe 2 flasin, 8 te tjere degjojne!!!!
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
^Nuk te shkone ne mendje se ndoshta po te flisnin te ter bashke nuk do te merreshin dot vesh?!
Pastaj ca te thone ata moj aman,niveli i inteligjences tyre le shume per te deshiruar,mire kj,o po ne te njejten kohe me duken dhe shume fallco mor burr i dheut,po,po,ku i kane gjet ata mostra per zotin lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Varet ku je,se kam hall mos nuk arrine der atje![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Tik E Tak Edhe Xhuliana
Ju Pershndes Me Dashuri
Ju Paste Baba E Ju Paste Nana
Ju Uroj Shume Lumturi!....
Tema u pastrua nga fjalori banal i përdorur në të si edhe postimet jashtë subjektit të saj.
Në vazhdim do të lejohen vetëm ato postime ku diskutohet mbi të rejat që ndodhin tek ky program.
Diskutime të këndshme në vazhdim.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt