Filloi Nata Finale e Big Brother Albania....
Filloi Nata Finale e Big Brother Albania....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
e po juve tani e hapet hajd mo po ashtu hiqeni ate timen ose lejini te dyja se dhe sonte esht Big Brodher dhe nuk ka me.po e them dhe njihere jam me ASTRITIN por do behet me hile per mendimin tim ja ta shikojme
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 01-06-2008 më 16:54
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
doli Poli dhe najada normal mer duhet te diltje ajo do ishte turp me nejt aty
Ehhh dolen Poli dhe Noqja kjo e fundit me duket qe ka nejt shume ne ate shtepi.
Mua do me pelqente te fitonte Arberi por kam frig se do fitoj Astriti.
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Per mendimit tim Arbri se eshte me i kompletuari aty por duke dit qe jemi ne vendin e korrupsionit si dihet![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Arberi e meriton, por te shofim edhe ca minuta![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Un them do fitoje Olsi.Spara ikam ndjekur po sdi pse te dy ato te tjeret me duken antipatike..Si u duket te shkreteve qe shohin dhe fytyra te tjera njerzish..lol..Ilda dhe Juna aty te te ftuarit sme pelqyen fare.edhe kte Arbanen sdi pse e kam mar inat..Gjthsesi per kte spektakel kane bere jo pak
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Largohen nga shtepia
Vendi i #5 - Poli
Vendi i #4 - Najada
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
le te fitoj turpi me mir me then sepse shqiptaret nuk ja per lojra
Kam par shqiptaret si luajn ne Burg te vertet ajo esht loj vlla aty dihet se kush esht shqiptar e kush esht kurv?
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
bobobo ja ku doli hilja si e qiten ASTRITIN keto stacion i korruptum jan ber pislliqe te medhaja nuk shikohet me...do e fitoj ARBERI athere babab cafre paskan qen ore kaq te keq jemi ne mer
Krijoni Kontakt