Valla Ilda o ka ja han Polit.. sdo me lshu ne dy kemb.. pa e kap njeher me shty perfundi..
Ajo Besarta gjilanasja ish si guske hahaah.. sdi kush e sollen aty pash zotin..
Valla Ilda o ka ja han Polit.. sdo me lshu ne dy kemb.. pa e kap njeher me shty perfundi..
Ajo Besarta gjilanasja ish si guske hahaah.. sdi kush e sollen aty pash zotin..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
une mbaj per Titin graaande Titi.....
te tjeret jan futma ta fus
Ndryshuar për herë të fundit nga donna76 : 03-04-2008 më 17:37
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Titi o i llishemI modh fare. Gjynof pod doli ai
![]()
Pse nga jashte si eshte?
Ky Big Brother ne Alb qenka shume i merzitshem. Ose do flasin per njeri-tjetrin, ose do flasin per rregullat qe nuk zbatohen ne shtepi. S'dijne keta rober te diskutojne per dicka me interesante...
Interesante behet vetem kur hyn Ilda ne skene dhe fillon perkedhel cunat. Shyqyr se na clodh syte.![]()
Obobo si qenka kjo Najada, se po i shof tani. Une do tradhetoj edhe kur te martohem - thote.![]()
Prisni lajmin noj dite kur te dale nga Big Brother ndonjera "Shtatzane" haha
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Ilde te qafsha si me qenke specializuar ne veze ...hahahahah
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Boo, ato njerez vdiqen per seks. Pashe 30min permbledhje sot per hir te kesaj anetares... vetem duke u prekur i sheh. S'ka rendesi se kush me ke, rendesi ka te preken. Kane familje ata njerez jashte?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt