thane qe do hyje i cun sex fare ene do ngacmoje inen dhe nocen edhe gocat e tjera po ato te dyja me shume. ene do boj xheloze cunat e tjere sidomos visin polin olsin dhe arbrin. ene do plasin debatet konfliktet se e kishin bo si shpi pushimi thane lol. e pate inen si u bo per spital sa filloi detyren e caktuar Ildushjae ashtu do bohen dhe ata qe te bohet cik me exciting
Jo re po ato gjona dhe ndodhinsi tregojne ne tv ato ama. edhe shumica e rregjistrimeve qe behen prishen nuk ruhen.
looooooooool kto jane fare.mire e ka apollyon,paskan qene tu vujt per sex. sa te deshperum, na bon TV me turp![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
I me P po fërkohen
Po cila I do thoni ju?![]()
Life's too short to remove USB safely.
Mos shifni pislliqe ju oreeeeeeeeeeeeeeee. Une e fika se nxoren shenjen 18 + ata![]()
Ja paska hyp njeri siper ildes qe me mjes, po spo e mor vesh kush o ky...
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Vallaj boll xheloz me boka kjo..foto Flori haha..
Kush qenka ai Fatlum.. qe i paska ardh shanca :P
Luja dushe luja
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
I kan hak me i dhon nja 5.000$ vetem e vetem me hy aty.. se vallaj luan dicka aty e mire.. vetem po te jesh pak i bukur.. (H)
Silleni noj Video pash zotinse na kallen keto 1 foto dhe tani enderro ne cka kan ba.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt