Postuar më parë nga WALCHIRIA Pse ka lart ta rrapllo diellin ty sateliti xhan ??? Mire mo xhan me kap sateliti ne drejtim te kundert mua.Ty te vijne valet mire apo me miza ?
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Postuar më parë nga ThE_DaRk_NiGhT Mire mo xhan me kap sateliti ne drejtim te kundert mua.Ty te vijne valet mire apo me miza ? Mu me del dielli xham , vallaj skam probleme shqiptare ketej ka jam ... Jua qaj hallin xhan jua qaj ...
Postuar më parë nga WALCHIRIA Mu me del dielli xham , vallaj skam probleme shqiptare ketej ka jam ... Jua qaj hallin xhan jua qaj ... Pse xhanem na e qan mos harxho lot kot se me zor te kemi se kemi fajin ne jo e ka sala coji nai leter ti se mos ta degjon fjalen
Postuar më parë nga ThE_DaRk_NiGhT Pse xhanem na e qan mos harxho lot kot se me zor te kemi se kemi fajin ne jo e ka sala coji nai leter ti se mos ta degjon fjalen Do thoja dicka por po e le se kam hall se te prek ne vend te keq pastaj ..:d
..............
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 28-04-2008 më 17:44 Arsyeja: Postuar 2 here
Postuar më parë nga WALCHIRIA Do thoja dicka por po e le se kam hall se te prek ne vend te keq pastaj ..:d Ti e di ku e kam vendin e keq une.Mos e thuaj ketu thuje ne nje vend tjeter :P
Postuar më parë nga ThE_DaRk_NiGhT Ti e di ku e kam vendin e keq une.Mos e thuaj ketu thuje ne nje vend tjeter :P Sfutem neper qoshe un se ehe po ham ndonje plumb qorr ...:d
Postuar më parë nga WALCHIRIA Ka posht zemra ...... mos deksha pa ta pa Diellin tat, shpirti ......
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Xhuxhu kot e ke , li non batte mai il sole
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga donna76 Xhuxhu kot e ke , li non batte mai il sole mos harrova, qe o tek zona e nates 6 mujshe kush hyni tek bubuja? te gjata apo xhuxhe
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt