Postuar më parë nga thekthi Po kete tjetren Rominen kur do e nxjerin mo? Ma shpifi! Vallaj ka te tjere para saj qe i bejn hije tokes kot ne ate shtepi , me fillu ate mshele , shuj ha ha ha ... Postuar më parë nga Jack Watson hmm çfarë avatari paska vu Walchi!!! hmm si thu ti drague? U like it ??
Postuar më parë nga Jack Watson hmm çfarë avatari paska vu Walchi!!! hmm si thu ti drague? Ajo mduket eshte ashtu L...............
Postuar më parë nga WALCHIRIA U like it ?? I like zakonsisht kofëshat drag, çar osht kjo L-ja?
Life's too short to remove USB safely.
Postuar më parë nga drague Ajo mduket eshte ashtu L............... ???????????????
qeka ktu dreqi.llokum
Postuar më parë nga Jack Watson I like zakonsisht kofëshat drag, çar osht kjo L-ja? Shume mir ..... drague mos bej keshe spe gje .....eheheheheh
Postuar më parë nga WALCHIRIA Vallaj ka te tjere para saj qe i bejn hije tokes kot ne ate shtepi , me fillu ate mshele , shuj ha ha ha ... Jo mi ca thu lol, prit i here ta heqim kete Romin mos kalo radhen. :P drague si tu duken zogzat e reja qe hynen sonte ne BB?
#VamosArgentina
Walch, kur e ke ditlindjen? U knaqëm atë ditë, heeeeh
Postuar më parë nga WALCHIRIA Shume mir ..... drague mos bej keshe spe gje .....eheheheheh o zeksi,shum bukur avatari
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar më parë nga thekthi Jo mi ca thu lol, prit i here ta heqim kete Romin mos kalo radhen. :P drague si tu duken zogzat e reja qe hynen sonte ne BB? no koment jom tu pa Wal i her
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt