Close
Faqja 31 prej 97 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 970
    i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    249
    Ajo Ponja[Portokalli] eshte dashur te dal prej ate nate qe e kapi per floke Julinden por BB nuk rreagoi kunder ati akti te pahishem ,dhe ajo mbrem ishte vendimtare per vlonjaten e kurse Ilda ka ber gabim te madhe qe ka hy ne thes te saj se ajo ishte vajze e pakulturuar.
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Mua me erdhi keq qe hengri vetem nje gote turinjve ajo zhgarravina prej Ildes, se ajo

meritote gjithe tavolinen turinjve...dava shurruflle, po ja qe i prishi pune dhe Ildes

Ehpo femer me tarallake dhe gje me koti se kjo Ilda nuk kisha pare. Bobobo mos me rente femer e tille ne dere se pale ca i punoja ncncnc.....
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=Tk8iLRsL5O4

Ehpo femer me tarallake dhe gje me koti se kjo Ilda nuk kisha pare. Bobobo mos me rente femer e tille ne dere se pale ca i punoja ncncnc.....
    Edhe pse nuk kam komentuar kurre ne kete teme sepse gjithmone kam menduar se kjo ka qene nje show shume pa vlere, fillova te shikoja permbledhjet kur u fut Ilda meqe u be aq shume buje ketu ne forum. Edhe pse nuk mund te gjykoje njerezit sepse nuk i njoh por thjesht e nisur nga komenti i brooklyn dhe nga cfare kam pare deri tani, thjesht doja te thoja se te gjitha ato femra atje brenda lene shume per te deshiruar. Deri tani qe te gjitha qe kane qene, njera me berrnut se tjetra. Nuk e di se si zgjidhen ata/ato qe futen aty, por ne baze te ketyre qe kemi pare deri tani dhe nqs kjo show vazhdon dhe ndonje sezon tjeter, ata bejne mire qe te zgjedhin njerez qe ja vlen te harxhosh ca minuta t'i shohesh dhe jo ca parazite, imorale, llafezane, njerez pa pike vlere ne plot kuptimin e fjales.

Klm
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 17-04-2008 më 01:11

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Bobo ketu qenka djegur mishi, e po nuk me kishin pare syte ndonjehere keshtu?.femra shum te çuditura?¨¨por gjeja me e keqe eshte se i shikojne te gjithe Shqiptaret kjo eshte edhe me e keqe.

Zonjusha Ildushe gaboj shume dhe shume rende edhe ajo tjetra por Ilda me te tepert gaboj' me nje fjale akoma po ritet mendje lehte e trup lire ashtu po me duket,por nejse ky eshte integrimi i te rinjeve shqiptar.

VËLLAI I MADHË kush eshte ne radhen.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

O njerez kam ndermend te hap dhe une VËLLAIN E MODHË a po nje gjeni ca njerez dhe mua
    Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 17-04-2008 më 05:25

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Me vjen keq per Ilden, mardiola kishte fajin, ne te dy rastet, edhe me julin edhe me ilden.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=Tk8iLRsL5O4

Pse torollake mor burre? Se i tha tjetres mos ha si kafshe? Po avash pra se ajo si kafshe po hante, merr nje pjate e ha, ska asgje per tu prish nervash aty, edhe un, te kisha qene, ashu do i thoja!! Smund te ha ne nje pjate me te gjith, secili pjaten e vet! Pse na qenka torollake? Rri aman ca flisni kot per kulture etj etj.. kulture europiane futi ilda aty brenda, packa se syte tane sjan mesuar te shohin nje femer qe eshte aq e afrueshme me meshkujt (te pakten kshu themi) ilda ska ber asgje te keqe aty, eshte sjell njelloj sic mund te sillet nje njeri i lire ne kafaz, qe heret apo vone, do i kerceje damari do vrase ndonje.. Ilda ka qene me normalja aty. Po ju kapeni me ilden pse perqafoi Polin, po nuk shihni Najaden qe pallohet live me Olsin.. Kte mund ta quaj, vetem inat kundra ildes, ose xhelozi nga ana juaj.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hahahahaha, flm qe sollet ketu kete zenken.
    Femra qe rrahen ne televizion nacional? My god...Po kjo labja, puuuuuu, ca kafshe ne dy kembe. Mjere burre qe e ka brenda. Ne fakt, meqe Ilda ia nisi asaj pune, t'a kishte bere pershesh mire kete lalen para se te dilte Kjo i kercenoka njerezit dhe fizikisht, demek se kur te dalin jashte i vret. Hahahahaha, Vlora-Vlora, bjeri mo te lumte dora!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Pse torollake mor burre? Se i tha tjetres mos ha si kafshe? Po avash pra se ajo si kafshe po hante, merr nje pjate e ha, ska asgje per tu prish nervash aty, edhe un, te kisha qene, ashu do i thoja!! Smund te ha ne nje pjate me te gjith, secili pjaten e vet! Pse na qenka torollake? Rri aman ca flisni kot per kulture etj etj.. kulture europiane futi ilda aty brenda, packa se syte tane sjan mesuar te shohin nje femer qe eshte aq e afrueshme me meshkujt (te pakten kshu themi) ilda ska ber asgje te keqe aty, eshte sjell njelloj sic mund te sillet nje njeri i lire ne kafaz, qe heret apo vone, do i kerceje damari do vrase ndonje.. Ilda ka qene me normalja aty. Po ju kapeni me ilden pse perqafoi Polin, po nuk shihni Najaden qe pallohet live me Olsin.. Kte mund ta quaj, vetem inat kundra ildes, ose xhelozi nga ana juaj.

Apollyon ca kulture europiane e ke fjalen mor naqe?Futi injorance aty ajo.
    E moren vesh gjithe shqiptaret qe Ilda vesh tanga apo perdore tampon pfffffff femer me injorante s`kam pare.E di si eshte puna e kesaj?Si puna e katundarit qe iken ne qytet e i duket vetja se ka kap qiellin me dore duke harruar nga ka ardhur e ku eshte rritur.Nje femer e thjeshte ka shume vlere por Ilda nuk ishte aspak e till.Nga e folura dukej sa tangerllek kishte.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Apollyon ca kulture europiane e ke fjalen mor naqe?Futi injorance aty ajo.
    E moren vesh gjithe shqiptaret qe Ilda vesh tanga apo perdore tampon pfffffff femer me injorante s`kam pare.E di si eshte puna e kesaj?Si puna e katundarit qe iken ne qytet e i duket vetja se ka kap qiellin me dore duke harruar nga ka ardhur e ku eshte rritur.Nje femer e thjeshte ka shume vlere por Ilda nuk ishte aspak e till.Nga e folura dukej sa tangerllek kishte.
    C'lidhje ka tamponi apo tangat?
    Tangat po ua shohim te gjitha femrave nga blloku, secila ka qejf te reklamoje ngjyren e tangave qe ka vesh, cfar ka per tu habit ktu? Plus qe ilda nese ka fol aty, ka fol me femra per pune tamponi etj etj, por edhe nese ska fol me femra, ku eshte problemi ne kte gje se spo e kuptoj? Te gjith e dine se femrat kan menstruacione edhe perdorin tampone, etj etj, ska asgje per tu skandalizuar.
    Pastaj kjo tjetra cfar eshte (harron se nga ka ardh) ? Te gjith e dime se nga kemi ardh, por te gjith i kemi "pordhet" ne maje te kokes kur vjen puna te flasim per tjeret, asnjehere se kthejm gishtin nga vetja duke pare se cfar kemi ber/bejm apo do te bejm!! Ajo eshte rrit ne USA , prejardhjen e ka nga shqiperia, sdo te thote qe ajo do fliste ne ate show per jeten shqiptare etj etj, asnje nuk eshte ne gjendje te perfaqesoje shqiperine aty, aty perfaqesohet vetja jote. Per tangerllek, ta them un qe ka vetem te foluren ashtu, se njerez aq te shoqerueshem edhe te afrueshem sa ilda, jan te rralle per tu gjet.. ska tangerllek fare, te folmen ashtu e ka, por sdo te thote qe ka tangerllek.. kurse per fshat, o goc ajo eshte rrit ne mes te Amerikes, jo ne ndonje ferme te amerikes. Edhe nese ilda i tha asaj llupses, merr nje pjate edhe ha si njeri, ashtu do benin te gjith, edhe un personalisht ashtu do beja, nuk haj dot ne nje tas me te tjere, ma neverit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 31 prej 97 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •