Bo ca tipi ai Olsi, po si se mendon qe sa keq behet Lusi(e dashura vet qe ka jasht), duke pare skenat e tij te turpshme aty brenda.Gjasme e do shum (I will always love you).E paska zemren e madhe ai!!!
Bo ca tipi ai Olsi, po si se mendon qe sa keq behet Lusi(e dashura vet qe ka jasht), duke pare skenat e tij te turpshme aty brenda.Gjasme e do shum (I will always love you).E paska zemren e madhe ai!!!
I reziten zogjte kjo ehehe,e hatashme lale kjo Olsi nuk eshte as i fundit dhe as i pari kjo eshte zogjke ore lale e papare .
Where does a thought go when it's forgotten?
Sme ka ren me pa ndonjeher Big Brother shqiptare me heret per pos kete vit.. por vertet jam zhgenjy teper.. se behen me te zi se gjermont.. shqipet e zeza asnjeher skam pa!!! Ta japin veten ashtu para milionave shqiptarve pa as nje "cent" se te mirnin lek ajde ajde.. po shihe njeher nga fillimi ke disa video ne youtube e sheh se ku kan arrit "Shqiptarkat e Big Brother" apo te ashtequajtuar " Te djegurat e Big Brother Albania " se ish ba aty sikur n'Swingerclubs secili mundohet tja zej te dashurin njeri tjeterit aty![]()
Mjer per ne cka jemi tu pa ne TV..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Kontrata me Big Brother, eshte qe te mos shfaqen skenat erotike/seksuale ne televizion, por kjo sdo te thote qe kto nuk regjistrohen.
Pra kto skena regjistrohen nga kamerat, edhe me pas fshihen nga operatoret perkates, gje e cila nuk ndodh ne shqiperi, por kto video perhapen me bluetooth. Sic eshte perhapur video e fundit me Olsin e Najaden, e cila mund te shihet qarte ku thote "kto jan pamje te pa trasmetuara me pare" prandaj kto jan pamje qe vetem nje operator i top channel mund ti marre edhe ti shperndaje, jo ato qe shohin Tv.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
U sqarova ! Thank you !
Po x a ka te drejte ta denoncoje operatorin per kete ? Ka kontrate para hyrjes? Sa eshte pagesa? Kush i ushqen keta njerez aty brenda? A ka telefon ?
Where does a thought go when it's forgotten?
Cilin Operator? Kush do e mbaje pergjegjesine? Plus qe je ne shqiperi mos harro.
Kontrata egziston qe ne fillim para se te futesh brenda ne shtepi, ka ca pika qe firmosen, si nga ai qe do futet ne shtepi, si nga pefaqesuesit e Big Brother.
Ushqimi: Per tu ushqyer, gatuajne vete, kan nje shum lekesh, qe duhet te prishin ne jave ( nuk e di sa eshte shuma e sakte) por di qe blejne ushqime, edhe duhet tu zgjasin ter jave, po i mbaruan para se te mbaroje java, do rrine pa ngrene.
Telefon: nuk ka asnje mjet qe mund te komunikohet me jashte, asgje, madje skan as ore per te pare se ne ca orari te dites jan.. skan asnje mjet informues.
Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 09-04-2008 më 17:21
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt