Jo thx , sdu me e taku ..![]()
Jo thx , sdu me e taku ..![]()
Ilda ja paska shtru per shtate pale qejfe, oohohoh, ai tjetri koken te cicat, u knaq edhe ai.. edhe kjo.
rrofte BB
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ildushja ne preher te te dashurit dje.. duke ledhatuar njeri jatrin..
ishte bukuroshe shejtanja.. po dhe ai iriqi nuk ish i keq..
kurse ai katnari qe i ngjan saimirit te fiks fares.. sec bilbiloste per dashurine e tije.. e ki ballaboksi qe nuk i lun mullaqet nga kalltuqet.. qe nje dizaj thosh se 10 vjet nuk i ish ndare kostum kollarja.. qeshte me katnarin e u merzit ai i varfri..
pash 5 minuta po me shum smundem..
nje gomarllek i madh qo puna bigbradhizmit..
cuna goca ngjoni.. nga dritaret shikoni.. erdh pranvera .. bicikletave e kemb-lehtave e dilni natyres.. pyje male e lumenj dete a ckini andej nga jini ..e piknikoni e marshoni e vraponi e dashuroni..ne ajer te paster.. mos harxhoni minutin me tv- ra.. se neser do pendohi keq..
Me kan ikur ca pjese pa pare, se shpejti do ti shoh dhe te plotesoj normen ditore
Me pelqen dhe e shikoj kesaj radhe se di pse![]()
ai cuni qe eshte siper ildes eshte visi se i kam ndjekur une ate dite,pash vetem qe po putheshin.
Ca ka ndodhur ndonje gje e re ke bb?
Apo akoma me te vjetrat.. vec hyrjes se ildushes aty.
Pershendetje te gjitheve !
Kam ca dite qe po ju lexoj, me keni shkri fare...
Vertet ju duket se ka shume degjenerim ne BB? Mua me thene te drejten s'me del koha me i pa se ça bejne ato gjithe diten, po te permbledhja e dites qe kam pare, me duket sikur jane bere shume bajate. Ildushja juaj duket sikur ka hy vetem me u ngjit sa me njonin me tjetrin. Duket sheshit qe eshte thjesht strategjia e saj e lojes, po e ben fare pa takt dhe rrezikon te dali jashte nese del ne nominim. Gjithsesi Ildushja eshte shume bukuroshe dhe çunat aty s'kane faj qe u bone pete.
Hajt Ciao !
Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 04-04-2008 më 23:55
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Edhe te jesh high mer kaq shum nuk te merr ajrosje truri ... ketyre me sa duket s'u duhet asilloj ndihme per tu ngrit![]()
Krijoni Kontakt