A mundet dikush te me jape ndonje link ku te jene te gjithe perendite e botes ose te me jepni nje liste dhe se cfare benin ato.
Psh
Issis-bente ku e di un ca bente
Ose Ajax-Perendia e bla bla bla
LOKI-.......
Plz me duhen shume..
A mundet dikush te me jape ndonje link ku te jene te gjithe perendite e botes ose te me jepni nje liste dhe se cfare benin ato.
Psh
Issis-bente ku e di un ca bente
Ose Ajax-Perendia e bla bla bla
LOKI-.......
Plz me duhen shume..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kjo gjè èshtè gati e pa mundur se nè botè ka pas shumè perèndira dhe ka akoma shumè sekte tè reja sa qè merr tepèr kohè ti rradhitèsh tè gjithè...( 1 - 2 javè apo mè shumè)
mè thuaj tè duhet pèr ndonjè temè nè shkollè ?!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 09-04-2008 më 13:29
http://www.forumishqiptar.com/archiv...p/t-14151.html
Adresat me lidhje jashtë faqeve të këtij forumi mund ti shkëmbesh me mesazhe private.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 09-04-2008 më 14:18
"Carpe Diem"
Mordor....
I do dhe gati detyrat eeee?
Meso aty shpejt..lexoji te dyja linket dhe nxirr konkluzionin vete.Hajt se mire te ben,te lexosh.
Gjithe te mirat
"Carpe Diem"
Nuk jane detyra per zotin nuk jane detyra nuk merremi me perendi ne shkolle merremi me gjera te tjera.:P...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
qe te jap une listen:
Allahu, Zoti si numer 1.
...
...
...
...
...
...
Allahu, dhe ska tjeter.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Do te jap nje bilete vajtje-ardhie per ne parajse bej nje cope here muhabet me perendite dhe hajde prap LoL![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Krijoni Kontakt