helloooooo
ore po ate shenjen e jewish pse e ke vene?
shpresoij ta dish se cfare eshte
apo ek e vene kot se te eshte dukur e bukur?
helloooooo
ore po ate shenjen e jewish pse e ke vene?
shpresoij ta dish se cfare eshte
apo ek e vene kot se te eshte dukur e bukur?
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
prishtinen po prezanton apo veten tende...ku eshte fotua tende?
hajd mire se na erdhe
LuM i RrEmByEr
Tungat te gjitheve!
Duket se paskam shume per te bere, pasi qe Linku direkt ne Profilin tim qenka shlyer. Sido qe te jete do te pershkruaj edhe une nga profili im.
Atehere edhe po filloj te pershkruaj ate:
Emri & Mbiemri
Arb Berisha,
Sa per scarim nuk jam kusheriri i Saliut, veqse ky mbiemer Berisha na eshte bere sikur Smith ne SHBA.
Mosha
Me kujtohet fare mire se kam qene 10 vjeqar, qysh atehere nuk kam numeruar vitet me.
Lokacioni
New York City, jam duke ju drejtuar vitit te katert ketu pa e verejtur edhe aq mungesen e Vendlindjes, mendoj se paku nuk e mundoj vetveten ne ate gje.
Gjerat e Preferuara
Jane vertete shume ti specifikoj, prandaj do te bej kete kur te grumbulloj te gjitha ato me te preferuarat.
Pak per veten
E kete me duket se duhet ta eksploroj edhe pak, se nuk e kuptoj edhe aq.
Intereset & Hobet
Ja po i rendis si vijon: Humori, Interneti&Komjuteri, Sporti (posaqerisht Basketbolli & Futbolli), Kinematografia, Muzika ne pergjithesi, Te Lexuarit, Te Vrapuarit, Politika, dhe shumecka tjeter. Per me teper Klikoni mbi www e paraqitur ne fund te mesazhit.
Aktivitetet Personale ne Internet
Freskimi i disa Internet Grupeve Shqiptare, Te Biseduarit me Shoqet/Shoket, Ekplorimi i Faqeve te Ndryshme te Internetit, Korrenspondimi i Kutise Personale Elektronike e te tjera qe as nuk me kujtohen per momentin.
Pershkrimi i Vetvetes
Pelqyes i momenteve argetuese, komunikues relativisht i mire, degjues i mire, pelqej te mesoj pothuajse per gjithcka, te shkembej ide te ndryshme me njerez, etj.
Edukimi
Aktualisht jam Student, dhe shpresoj te mos perfundoj si i perjetshem.
Kjo eshte e gjitha kesaj rradhe, per me teper me kontaktoni ne Faqen e meposhtme te Internetit.
Atehere, komunikojme se shpejti, gjithe te mirat te gjitheve!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Per VJOSEN (ke marre emrin e lumit apo jo?)
Me ne fund edhe une paraqita foton "e shumepritur," dhe te pershendes duke shpresuar se ne mesazhet vijuese te bashkangjitesh edhe ti nje Foto te Permetit apo ndonje Qyteti tjeter. Apo cka do te ishte edhe me mire te postosh foton tende personale, pasi qe edhe pse kerkova, pothuajse kot nuk gjeta ndonje Prezentim te Profilit tend.
Per FABI-n
Nuk mendoj se edhe mbajtja e nje shenje te Izrealiteve eshte dicka qe demton imazhin e Forumit. Se paku Izrealitet kane bere mjaft gjate Katrahures se fundit ne Kosove, prandaj edhe ja vlen te defiloj me shenjen e tyre te preferuar ne Forum per disa per te shprehur te gjithe ate qe ata kane bere per ne.
Per te tjeret mire se ju gjeta dhe argetim te kendshem ne Forum!
Micheal Jordan
yo mir se erdhe mesnesh
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Fundjave e Kendshme per te gjithe!
Micheal Jordan
Krijoni Kontakt