Mbrema Mileto!!!!
Alda te shkuara vellait edhe shyqyr me kaq thuaj.
P.s Pershendetje te gjitheve.![]()
Mbrema Mileto!!!!
Alda te shkuara vellait edhe shyqyr me kaq thuaj.
P.s Pershendetje te gjitheve.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Rrofshi shume te dashur,me vjen keq se s'ka as nje muaj qe e ka blere makinen nejse llamarinat e marshin. ciao xfiles une kam nja 3 dite pushim po me keto shqetesimet e kete kohen e shpifur po ja kalojm kot. te merkuren isha Te "digga di ridracoli" duhet ta kene degjuar ata qe jetojn nga Cesena,Ravena,Forli e ketej nga une,skisha pare natyre aq perrallore. ua rekomandoj mjafton te kesh navigatore dhe gjendet lehte.
Ciao mary......io tutto ok!!!
Alda kam degjuar per diga ridracoli,por skam qene asnjehere....
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Alda llamarinat nuk kane rendesi edhe nuk llogariten fare por thuaj shendetin edhe mendjen se te tjerat vihen.
Xhuliana shyqyr qe shkruajte se mendjen tek tyja e kisha.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ciao te gjitheve, shpresoj tja kesh kaluar bukur tek ajo diga alda09, natyra eshte e bukur.
Ciao Mileto, nga beheni....
heheheheeeeeeej , o albanezi , apo pushim sot.
Pershendetje IL_SANTO, maryp, xhuliana, alda09, donna76, RedDardan, Arbereshi_niko.
Buongiorno nga me i madhi te me i vogli. xfiles pushim sot po flejne akoma se jane lodhur gjate javes, flini flini se per ju eshte kjo dynja.
Dhe une do flija me gjithe qef sikur te mos kisha nje dhimbje koke qe me ka çare koken. Tani eshte keq se Aulin dhe Nimesulide duhen me recete, dy te fundit qe kisha i mbarova...
Pershendetje., .... SHqiptar anemban Italise,.
Si po e perjetoni ardhjen e Berluskes ne pushtet, mezi po pret Bos shkerdhata te marri drejtimin e ministrise se brendshme, kushedi cfare dekrtesh do nxjerri i varferi. por do ju marri te keqen SHqipeve.
Kaloni nje wikend te kendshem....
miredita te gjithve.......ciao alda........come va?
Xfiles merr Oki se eshte me i mire se aulina....
Te persh Irexha
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Krijoni Kontakt