Close
Faqja 0 prej 46 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 459
    Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203

Shqiptarët në Itali [#2]

Si Ju Kam Te Dashur Extracomunitare Po E Hap Kete Teme Qe Te Dime Me Shume Se C'mendojme Ne Per NJeri Tjetrin OSe Me Sakte C'mendim Keni Ju Femrat Per Djemte Qe Jetojne Ne Itali Dhe Djemt C'mendim Keni Per Femrat Qe Jetojne Ne Itali.Me C'sy e Shihni Nje Djal Shqiptare Nga Ai Italian Dhe Me C'sy e Shihni Nje femer Shqiptare Me ate Italiane? C'ndryshim Kane Femrat QE Jetojne Ne Shqiperi Dhe Ato Qe Jetojne "Ketu" Ne Itali.
    Dio C'è

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Unhappy

mir shume mire...

seç mendoj per djemte shqipetare ?!...(te ta them po mos te ngelet hatri)-----

i kan humbur fare zakonet shqiptare jan bo si italion, nuk mbajne fjalen e dhene, nuk te japin borxhin qe kane marre( duhet me i kujtu 100 here qe te te japin leket ose me keq duhet ti kercenosh), bejne gjasme se nuk din shqip e flasin vetem italisht.

se çmendojn per femrat ne itali?!....

njesoj si ajo me siper: me shume nuk njohin historin shqiptare ( edhe djemte) nuk degjojne muzik shqiptare, vetem italiane o amerikane
    dhe u behen shume servil italianve dhe nuk te begenisin kur marrin vesh qe je patriot

PS. megjithate une nuk e ndjej shume mungesen sepse kto femrat italione ktu lujn menc mbas meje dhe me trajtojne mire dhe duan te mesojne shqipen dhe te njohin shqiperine...dhe ma bojn qejfin
    Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 02-04-2008 më 07:19

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Na shkrive redi....por per disa gjera ke shume te drejte...
    Me sa kam pare....
    Vajzat ne te shumtin e rasteve veshin gjithmone rroba extravagante, cizme te gjata, pantallon te ngushta, dhe bluza scollate ..edhe syze ne dite te vrenjtura.....dhe ecin duke u perzdhredhur....dhe vetem nga keto karakteristika e kuptoj ne vend qe jane shqiptare....
    kam njohur edhe vajza shume thjesha dhe me edukate me te cilat ke qejf te besh muhabet.

Cunat...nje pjese e mire ecin si garipa me duar ne xhepa,me xhaketa lekure dhe me mercedes...

Asnjehere nuk pergjithsoj, duke folur nga experienxa ime nja 70% e atyre qe kam njohur jane sic i kam pershkruar me lart.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga RedDardan Lexo Postimin
    njesoj si ajo me siper: me shume nuk njohin historin shqiptare ( edhe djemte) nuk degjojne muzik shqiptare, vetem italiane o amerikane
    Ti ç'fare quan muzike shqip, muzike jevge, turke dhe greke qe kopjojne kengetaret tane?

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin

Cunat...nje pjese e mire ecin si garipa me duar ne xhepa,me xhaketa lekure dhe me mercedes...
    Xhuliana qe kur qenka vendosur si Ligj qe Shqiptaret nuk mund te mbajne duart ne xhepa apo te kene Mercedes????

Pse ska Italian me xhup meshine edhe neper Mercedeza?????

Ju ma hiqni mendjen mua.

RedDardan po tyja derman kot me te pyet ca muzike te pelqen????

Se muzik shqiptare kishte vetem ne kohen e Enver Hoxhes.
    Apo degjon akoma Vace Zelen me shoqe????
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ca eshte kjo [U] e [u] = y x z re Rindo.Voui comprare una vocale

po ca do mendojme aman se s'kemi as kohe te mendojme . thjesht natyrisht sillemi me te gjithe ,te flet Italisht ja kthej ne Italisht ,me flet ne shqip ja kthej ne shqip. rendesi ka qe te kuptohemi... po s'me kuptuan,amin,sejcili ne shpin e vet. une kam pak shoqe te mira nje Vlonjate nje italiane e nje rumune kshtuqe me pelqen fakti qe mund te jet njeri i mire dhe me ben te ndihem mire. te gjithe njelloj jemi ...mendoj
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    redDardan do ishalla nuk behesh president i italis se kushedi se c'ligje do nxjerresh per shqiptaret
    tani qe thua ti, ka disa qe bejne sikur nuk din shqip mbase nuk din me te vertet ose e gjejne me te kollajshme te flasin italisht se mundet te jene rritur e bere shkollen ketu dhe e kane te veshtire shqipen
    a se harrova, xhup meshin kam po mercedes jo
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Question

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Ti ç'fare quan muzike shqip, muzike jevge, turke dhe greke qe kopjojne kengetaret tane?
    a ke idene sa kan vjedhe grekerit, sllavet, dhe turqit nga muzika dhe folklori Shqiptar?!
    pse simbas teje muzik shqiptare quan vetem ate qe luhet me lahute dhe kenget labe...
    simbas llogjikes tate edhe grekerit dhe sllavet nuk duhet te degjojne muziken e tyre meqe ka origjine turke( edhe shqiptare) po ashtu edhe napoletanet

un ktu ( ne Bari) kam pa greke dhe bullgare qe degjojne kenget e tyre dhe nuk i vjen turp fare nga opinioni...
    po ti kusheri pse ke frik ta degjosh apo ke hall se te thojne turk o indian ?!...

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Talking

Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    RedDardan po tyja derman kot me te pyet ca muzike te pelqen????
    Se muzik shqiptare kishte vetem ne kohen e Enver Hoxhes.
    Apo degjon akoma Vace Zelen me shoqe????
    konget Tironce dhe Durrsake plako shto edhe kenget Labe ( janino çte pane syte) Arif Vladi(Peshkopia), edhe kenget Kosovare dhe Shkodrane
    dhe mos thuaj qe ska muzik shqiptare mbase je ti qe nuk i degjon...

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    redDardan do ishalla nuk behesh president i italis se kushedi se c'ligje do nxjerresh per shqiptaret
    tani qe thua ti, ka disa qe bejne sikur nuk din shqip mbase nuk din me te vertet ose e gjejne me te kollajshme te flasin italisht se mundet te jene rritur e bere shkollen ketu dhe e kane te veshtire shqipen
    a se harrova, xhup meshin kam po mercedes jo
    pse sdashke ti mor çun qe te behem un president ?!....
    -...me ke inat se jam djal i zgjuar... (prendi questo... com'è sei invidioso !!!!!!!...)
    Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 02-04-2008 më 19:43

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Ca beni re sa shpejt te viheni kunder!!!
    Une per vete fola per sa kam pare .....pastaj dihet qe ne shqiptaret jetojme per inat te tjereve.... dhe jo per qejfin e vetes tone.

Duam te dukemi!!!Dhe per te arritur kete objektiv dalin ne pah keto lloj sjelljesh.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Faqja 0 prej 46 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •