o arbereshi_niko, sa serioz qe je dhe ti o burr i dheut, hajde dhe ti ne grupin e albanezeve te forumit.
P.S.ke te drejte se ata duan me shume jevgjit, per fat te keq.
o arbereshi_niko, sa serioz qe je dhe ti o burr i dheut, hajde dhe ti ne grupin e albanezeve te forumit.
P.S.ke te drejte se ata duan me shume jevgjit, per fat te keq.
Te falemnderit o xfiles, por kur behen diskutime serioze duhet me do e mos te jipet nje pergjigje serioze...
Nuk mundemi ne shqipot, ti mbajme fustanet pederasteve transeksual klysh-kuq..., vetem sepse keta te fundit shprehen me fjalet e bukura; " i duam te gjithe ", neve nuk jemi "te gjithe", pasi 60-vjet me pare konsideroheshim si nje nga regionet e Italise, keshtu qe nuk duhet te na fusin ne nje kallep me jevgjit, por problemi qendron ne ate, qe neve kur erdhem ne 90-en, hodhem poshte idete e marsizmit dhe kete s'kan per te na e falur kurre, klysh kuqet. Ne fillim na quanin, vellezer, sot, kollona e peste...
Ps: - Nuk rrezikon vetem Italia...,por edhe neve, te na shduket kultura, tradita, ngjyra e lekures...
Te kuptoj, eshte mbush italia me lekure zinj e lekur kuq e lekur kaf e lekur verdhe. Tani po kryqezohen dhe po lindin lloj lloj speciesh te reja.
P.S. Na falni per rracizmin e theksuar qe shfaq, pa ofendim per asnje edhe pse besoj se ketu jemi te gjithe rrace e bardhe.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 16-04-2008 më 06:44
Nuk eshte thjesht çeshtje estetike...., nuk e kam fjalen vetem per ngjyren e lekures....
Por per gjera qe per mendimin tim nje dite do te behen çeshtje mbijetese..., te ardhur qe nje dite do te imponojne edhe menyren e te veshurit, te folurit dhe te perkulurit..., me kupton?
Tamam ketyre rreziqeve qe Bossi ne veri dhe Fini ne gjithe Italine, kerkojne te ndalojne. Duke nderprere kete hemorragji, mund edhe te shpetojme, nuk i dihet!
Eshte si ajo barseleta me policin, qe desh te mesonte peshkun per te folur, por pas dy oresh, doli qe peshku mesoi policin. Po te shohesh me intensivitet ne nje pus, thote nje filozof, edhe pusi do te shohi ne ty...! Perendimi duke lejuar nje lloj permbytje si keto, me mendim se do te ndryshoje sado pak boten e trete, po behet vete bote e trete, prite kur te filloje moda e Fustaneve made in marocco..., se çitjanet kane hyre me kohe. Ciao...
C'eshte Ky Rracizem Mer Daje!?Te Ishe Ti Ne Vendin e Tyre Apo Thua Shyqyr Qe S'jam?Jemi Me Keq Akoma Shqiptare,Si te Vjen Te Shkosh Ne Greqi Te Te Hedhin Poshte Gjithcka Edhe Emrin,Rracizmi Modh Ti Kjo Pra Eshte Demokracia Nqs S'te Pelqen Meri Kembet Edhe Hec Bab M'shqipni,Do Thuash Ti Pse Me Djeg.Arsyea Qe Me Djeg Sepse I Urrej Rracistet,Ti Ke Dhe Italiant Qe Te Shajne e Te Bejne Nga Mbrapa.Nejse AKoma Shqiptare Keni me Ngel Me Mua BAShke
Dio C'è
Po jam rracist, nuk e kam per turp e as per zor ta pranoj.
Po mundohu te kuptosh dhe ti ate qe tha arbereshi_niko,
Ne me te vertete na kane inat,por ne si popull nuk kerkojme te imponojme menyren tone te jeteses ketu ne itali, prit sa te shumohen keta te lindjes se mesme ,te larget e te afert , ketij i thone pushtim nga brenda, dhe kur ti me te tjere ta kuptoni do jete ca si teper vone.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 16-04-2008 më 08:50
Mierdita..njerez...si po ja kaloni sot?????
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Mirdita xhuliana, ja duke punuar, pune pune shum shum pune.![]()
e c'rendesi ka ngjyra e lekures?? pse nuk jemi te gjithe njerez, nuk kemi te gjithe te drejta, apo ne me lekure te bardhe jemi me superior ndaj te tjereve, jemi me te mire..???? mbase do ishte me korrekte te thoje qe eshte mbushur italia plot me stranieri dhe tek stranieri te fusesh dhe veten.
nuk kuptoj si mund te jesh rracist kur ti vete banon ne vend te huaj...
njerezit duhet ti respektojme per ate qe jane per mendimet qe kane dhe jo per ngjyren e lekures.. kuptoj mire qe ka njerez qe nuk na pelqejne fizikisht por te arrijme te jemi rraciste per ngjyren e lekures...........mi deludi
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt