Ore mileti pa pershendetur fare ja niset sherrit juve.
Ledi kam jetuar 8 vjet ne Milano edhe mos na Trego Takat Shqiptare se keto italiankat vuanin te shkretat goca kur zbrisnin shkallet e metros edhe kur benin scale mobile.
Edhe ne Shqiperi jo te gjitha jane si i pershkrove ti derman.
P.s Kush do na hudhi ndo1 mojito mer mileto se mbetet duke pi vetem.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
ciao.
kush po me sjell nje campari correto se jam ne pune e nuk po leviz dot
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Un Them Qe Nuk Eshte Pun Syu Qysh I Shofim Njerzit Po Pun Koke..ndonjeri Shef Me Larg Dhe Smendon Qe Nje Femer Me Nje Fun Duhet Te Jet Sesbon E Rrugve Kurse Tjetri Mendon Keq Per Ate Dhe Ncjerr 50 Euro!ha Hah Ha Majaft!
Itali Shqipri Po Te Njejta Jan Dhe Vishen..puna Eshte Qysh Sqillen..dhe Asnjeri Nag Smund Te Thot Qe Njona Eshte Ashtu Vetem Me Nje Te Pame Se Jan Bo Shum Kopile Kto Gocat Sot..dua Te Them Qe Robi Duhet Njof Se Po Qe Per At Pun Asnjeri Nga Ne Smartohet!ose Shkojm Marrin Nga Nje Nga Katuni I Mceft Qe Snjef As Minifun,asbuskuq As "o Lalo Pa Bmw Mos Hec Me Me Marr"..ah Poveri Noi..beato Ki Non Capisce Un Cazzo Della Vita Perchè Nn Si Pone Il Dubbio
me fal por kur flet per shembuj per çfare e ke fjalen ?!...
mund te na i sjellesh keto shembuj ?!
jam shum i gezuar per ty dhe miqt qe te duan. kisha vetem nje pyetje: sa nga ata miq e tu njohin historine e popullit Shqiptar ?! lashtesine e tij ?! zakonet, traditat dhe gjuhen shqiptare, luftrat dhe vuajtjet ?! ndihmen qe ne i kemi dhene italise etej...
PS. jemi afer 7 prillit kur te arrije kjo dite shif se sa TV apo gazeta do flasin per Shqiperine dhe Italine ( meqe historia eshte e lidhur) ?!
PS.sa per dijeni vitin qe kaloi foli vetem rai 3 dhe nje tv lokale ?...
nuk eshte per tu çuditur ?!...
po ti fol si te duash sepse kemi liri te fjales ketu...
mua gjeja qe me habit me teper eshte qe sflasin asnjehere per Shqiperine ( antike e kam fjalen, iliria )
flasin per indianet e ameirikes per indianet e indise , oqeanise , zezaket e australise por asnje here per fiset ilire apo zakonet e lashta shqiptare ?!...kulturen etej .
valle nuk eshte detyra e televizorit dhe e gazetarve qe ti njofin popullit mik italian fqinjin e vet o duan ta mbajne ne errsire e padituri ?! ( keshtu qe te flasin vetem kur ndodh ndonje vjedhje )
mendo pak qe albanologet me te mire ne bote ndodhen ne Itali dhe prandaj smund te qahen si puna e amerikes qe nuk gjejne materiale ?!...
vetem se une desha te shtoj qe nuk eshte e vertete qe flasim keq per italianet vetem i kritikojme sepse kane shume injoranze per popullin shqiptar ne pergjithsi
jo vetem qe kane por nuk duan te mesojne....( "siamo tutti brava gente")
pershendetje te gjithve
Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 05-04-2008 më 17:02
Pershendetje Mileto.
Si ma keni bere jeten keto dite?
Lejini llafet se ska lezet se shqiptar e italian i perkasim rraces humane si te mire edhe te keqinj.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt