Close
Faqja 4 prej 46 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 459
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Erindi Lexo Postimin
    Tokio Te Nenvizova Ate Fjaline Qe The Me Siper Kjo Eshte E Vertete Qe Me Ndodh Shpesh!NUk E Beson Njeri Qe Un Jam Shqiptar,Arsyeja Eshte Sepse Flas Ne Dialekt Sepse Me Ate Jam Mesuar Nuk Eshte Se Kam Rene Ne Nje Shoqeri Qe Flasin Gjuhet Letrare Dmth Italisht Jo Flasin Vetem Ne Dialekt Jo Vetem Nga e Folura Por Dhe Nga Ane Te Tjera
    E cfare pastaj se flet ne dialekt???? mica ne flasim shqip ? Krenohu per ate qe je jo per ate qe dukesh ne syte e te tjereve.

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Cool

Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    ju i keni fut gjith me nje thes ,ka shqiptar qe duken si italian e ka te tjer qe te shkretet.....
    mu kur me thojne italionet: "- nuk dukesh per Shqiptar" kam shume inat dhe une ju pergjigjem - po une brire skam?! si ka mundesi qe me merr per italian ?! - è vero che non sono brutto ma non sono ne anche un cornuto...

...."BISHT QENI PO BISHT QEN NGELET"sado ta drejtosh
    ktu jam ne nje mendje me ty, qeni ngelet qen kurse ne bijt e shqipes jemi shqiponja te lira
    Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 04-04-2008 më 06:49

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    E cfare pastaj se flet ne dialekt???? mica ne flasim shqip ? Krenohu per ate qe je jo per ate qe dukesh ne syte e te tjereve.
    Alda Mbase NUk e Ke Mbi Shpatulla te JEshe CUn Shqiptar Nejse Nuk e kupton Sepse Nuk e Ke Provuar Te Te Injorjone PSE Vetem PEr Faktin QE Jam Shqipatre,DHe Me PAs Jane Penduar Dhe Me Thane Qe Nuk Jemi Te Gjithe Njesoj.Ehhhhh PRovo Te Flasesh Gjuhen e Qytetit Qe Jeton Ose Dialektin Nejse Kur Ta Kuptosh Me Bej Nje Zile
    Dio C'è

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Erindi Lexo Postimin
    Alda Mbase NUk e Ke Mbi Shpatulla te JEshe CUn Shqiptar Nejse Nuk e kupton Sepse Nuk e Ke Provuar Te Te Injorjone PSE Vetem PEr Faktin QE Jam Shqipatre,DHe Me PAs Jane Penduar Dhe Me Thane Qe Nuk Jemi Te Gjithe Njesoj.Ehhhhh PRovo Te Flasesh Gjuhen e Qytetit Qe Jeton Ose Dialektin Nejse Kur Ta Kuptosh Me Bej Nje Zile
    Besoja se e kishe kuptuar qe po te flas nga esperienza nuk po te gykoj per dialektin po faktin qe thua"s'dukem qe jam shqiptar" kush me injoron e injoroj italian o turk qofte, mos beni njeri me te mire se veten,

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    ju i keni fut gjith me nje thes ,ka shqiptar qe duken si italian e ka te tjer qe te shkretet ndoshta sa kan ardhur e kan akoma floket bishtpellumb sic thot ky lart..ababa sa popull i keq qe jemi dim vetem te shajm e te kritikojm si vishen njeri e si vishet tjetri..ketu ne itali njihet shqiptari njihet gjermani njihet anglezi,cdo njeri ka menyren e vet ..pastaj te them te drejten ne nuk njihemi vetem nga veshja e prerja e flokve po RRAZA duket ..si tha ai tek filmi "BISHT QENI PO BISHT QEN NGELET"sado ta drejtosh
    tokio ke te drejte kur thua qe si shqiptari edhe italiani njifen qe larg se cfar kombesie i perkasin
    para dy vjetesh shkoj ne gjermani ne shoqeri te disa gjermaneve dhe shkuam te vizitonim nje qytet turistik, u them ketyre gjermaneve shiko ata atje matan jane italian, ku i njef ti thone ata nga veshja i them, edhe kur afrohemi i degjojme qe flisnin italisht, ne aeroportin e frankfurtit futem ne ato dyqanet qe jane brenda ne aeroport sa futem nje shitese me pershendet ne italisht, ciao, po kjo them me vete nga e di qe vij nga italia un.
    kam nje shok italian ka nje dyqan kepucesh
    dhe me thote nje dite ore si ka mundesi qe shumica juaj sikur e kane ne balle te shkruajtur qe jane shqiptare, fytyra te vrara shikim si te humbur, ti je ndryshe me thot, c'ti thoshja une i shkreti fajin e ka ai regjimi i meparshem qe njerezit prisnin te shtunen per te bere nje banjo e qe rrinin tere diten ne diell
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    ""dhe me thote nje dite ore si ka mundesi qe shumica juaj sikur e kane ne balle te shkruajtur qe jane shqiptare, fytyra te vrara shikim si te humbur, ti je ndryshe me thot""-Postuar nga XHORI

Njerezit e kane me te lehte te mbajne mend gjerat negative...apo imazhet e keqe...Eshte si puna e "auditorit" ne tv qe bejne kta...ku zihen dhe ku shahen me shume,ate shohin njerzit.
    Dilni nga keta "luogi comuni"...!!!
    Mos i shihni negativisht shqiptaret qe jane jashte...shihni veten she shoket tuaj...mos shihni 3-4 muratore qe dalin xhiro,u flasin gocave rruges dhe ngjajne si çeçena,apo ata qe kalojne me kasetofonin deri ne fund "Marsida,Marsida"...Nuk jane ata shqiptaret e vertete.Ata jane pjesa qe duken me shume rruges.

Pse auto-kompleksoheni kot.Shqiptaret e vertete jemi ne te tjeret,...ne jemi te sjellshem,te edukuar,te ndershem,simpatik,me humor,te bukur,te shoqerueshem,inteligjente,me gusto,fisnike dhe punetore...Ne jemi fantastik!!!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Si i dallojne italiant shqipetaret ne itali i dallojme ne italiant ne gjermani.A e di ate shprehjen;
    Un signore si nasce e non si diventa.Pergjigjen e gjen vete.

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    ""dhe me thote nje dite ore si ka mundesi qe shumica juaj sikur e kane ne balle te shkruajtur qe jane shqiptare, fytyra te vrara shikim si te humbur, ti je ndryshe me thot""-Postuar nga XHORI

Njerezit e kane me te lehte te mbajne mend gjerat negative...apo imazhet e keqe...Eshte si puna e "auditorit" ne tv qe bejne kta...ku zihen dhe ku shahen me shume,ate shohin njerzit.
    Dilni nga keta "luogi comuni"...!!!
    Mos i shihni negativisht shqiptaret qe jane jashte...shihni veten she shoket tuaj...mos shihni 3-4 muratore qe dalin xhiro,u flasin gocave rruges dhe ngjajne si çeçena,apo ata qe kalojne me kasetofonin deri ne fund "Marsida,Marsida"...Nuk jane ata shqiptaret e vertete.Ata jane pjesa qe duken me shume rruges.

Pse auto-kompleksoheni kot.Shqiptaret e vertete jemi ne te tjeret,...ne jemi te sjellshem,te edukuar,te ndershem,simpatik,me humor,te bukur,te shoqerueshem,inteligjente,me gusto,fisnike dhe punetore...Ne jemi fantastik!!!
    Bashkohem me mendimin tuaj.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ju i keni fut gjith me nje thes ,ka shqiptar qe duken si italian e ka te tjer qe te shkretet ndoshta sa kan ardhur e kan akoma floket bishtpellumb sic thot ky lart..ababa sa popull i keq qe jemi dim vetem te shajm e te kritikojm si vishen njeri e si vishet tjetri..ketu ne itali njihet shqiptari njihet gjermani njihet anglezi,cdo njeri ka menyren e vet ..pastaj te them te drejten ne nuk njihemi vetem nga veshja e prerja e flokve po RRAZA duket ..si tha ai tek filmi "BISHT QENI PO BISHT QEN NGELET"sado ta drejtosh
    ok lol meqe po shan razza albanese(dhe nuk shkruhet rraza)po, e ke gjet pse ne dallohemi,por jo puna e bishtit te qenit,por sepse jemi te gjithe me te bardhe ne razza albanese se ambjenti perreth,jemi dhe me te bardhe se ty qe je minoritare,kjo pa diskutim.
    here tjeter mos shaj me razza albaneze,qe mos ja filloj une me koloritetet e pjeses me jugore te ballkanit
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Me vjen shum keq po nuk shava rracen shqiptare,edhe pse jam minoritare kam lind e rrit ne shqiperi e kjo rrac jam dhe un ...te thuash qe jam rrac shqiptari nuk esht ofendim "te pakten per mua"e thash thjesht pse jemi te gjith nje rrac...shif sa bukur e paske shkrojtur ti "razza"Gabime drejtshkrimore bejm te gjith pa dashje prandaj mos na e hidh shum perpjet.
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Faqja 4 prej 46 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •