Close
Faqja 3 prej 46 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 459
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Pse e mohoni dicka te vertete re...se po habitem...????

Tokio......une jetoj ne mes te nje qyteti te madh Italian dhe e shoh si vishen italianet.....mos na thuaj tani se si vishen vipat kur dalin ne tv se e kishim fjalen per njerezit e thjeshte ne jeten e perditshme!!!
    Xhuliana nuk na lejon Ego te pranojme gabimet tona neve Shqiptareve.

Tokio po ti mer Emancipim i gjalle pak shqiptar ke pare qe vishen ne ate menyre apo dergjen stolave sikur tua kishte lene Babai ne pronesi????
    Nuk pergjithesohen njerezit por faktet e verteta nuk mohoen dot.
    Ska per Katund kjo gje pasi ka edhe shume nga Katundi qe vishen njelloj si gjithe te tjeret.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    NUk i Hyn Gje Me Ne Sy Italianve Sepse I Kane Provuar Te Gjitha NUk Vejn Re Se C'veshin Edhe Fundja MIre e Bejne,Vetem Ato maNjaket Pleqt e Plakat Qe Duan Me Majt Veten.
    Dio C'è

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Erindi Lexo Postimin
    NUk i Hyn Gje Me Ne Sy Italianve Sepse I Kane Provuar Te Gjitha NUk Vejn Re Se C'veshin Edhe Fundja MIre e Bejne,Vetem Ato maNjaket Pleqt e Plakat Qe Duan Me Majt Veten.
    Erindi shume e vertet kjo qe the ti lale por me vjen inat me keta qe bejne sikur kan lindur ne Milano dmth mbi kishen e Duomo derman.
    Po pse kush nuk eshte hapur si vaji ne Lakra kehet e para qe ka ardhur ketu?????

Pastaj duke pare edhe duke mesuar.
    Po keta tipa keshtu do jene akoma ata qe mbajne floket Bishtpellumb edhe japin ide te tjereve pastaj.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154

Wink

ju i keni fut gjith me nje thes ,ka shqiptar qe duken si italian e ka te tjer qe te shkretet ndoshta sa kan ardhur e kan akoma floket bishtpellumb sic thot ky lart..ababa sa popull i keq qe jemi dim vetem te shajm e te kritikojm si vishen njeri e si vishet tjetri..ketu ne itali njihet shqiptari njihet gjermani njihet anglezi,cdo njeri ka menyren e vet ..pastaj te them te drejten ne nuk njihemi vetem nga veshja e prerja e flokve po RRAZA duket ..si tha ai tek filmi "BISHT QENI PO BISHT QEN NGELET"sado ta drejtosh
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Rebelja Maska e Cirla
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Jasht atdheut
    Postime
    56
    Ore pse kur vij une mbyllen temat???? HiHi

Ore njerez: si vajza dhe si djema, jemi shqiptar, krenare, pervec atyre te rritur nga malsia, qe gjen si ketu ne itali, dhe ne shqiperi, nuk kemi fare te meta, vetem qe na pelqen leku, dhe kjo pika e rendesise, dime ta harxhojme dhe te ja bejme qejfin vetes....!!!

Non facciamo discussioni inutili! Nuk e di ju, por une s'i duroj fare keto ipokrita, llafazon, italion.... haha!!!
    Dhe me kaq e mbyll per sonte!
    Naten e mire!

Rebelja Maska e Cirla
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Jasht atdheut
    Postime
    56
    Jo edhe nje gje doja te thoja, une ndonjehere e bej kastile dhe them qe jam shqiptare, gurdullisin syte, dhe me habi me pyesin, vertet?????

OOOO cfare krenarieeee!

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    po mir...

pse habiten që je Shqiptare si ke pyt...?

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    ju i keni fut gjith me nje thes ,ka shqiptar qe duken si italian e ka te tjer qe te shkretet ndoshta sa kan ardhur e kan akoma floket bishtpellumb sic thot ky lart..ababa sa popull i keq qe jemi dim vetem te shajm e te kritikojm si vishen njeri e si vishet tjetri..ketu ne itali njihet shqiptari njihet gjermani njihet anglezi,cdo njeri ka menyren e vet ..pastaj te them te drejten ne nuk njihemi vetem nga veshja e prerja e flokve po RRAZA duket ..si tha ai tek filmi "BISHT QENI PO BISHT QEN NGELET"sado ta drejtosh
    Tokio Te Nenvizova Ate Fjaline Qe The Me Siper Kjo Eshte E Vertete Qe Me Ndodh Shpesh!NUk E Beson Njeri Qe Un Jam Shqiptar,Arsyeja Eshte Sepse Flas Ne Dialekt Sepse Me Ate Jam Mesuar Nuk Eshte Se Kam Rene Ne Nje Shoqeri Qe Flasin Gjuhet Letrare Dmth Italisht Jo Flasin Vetem Ne Dialekt Jo Vetem Nga e Folura Por Dhe Nga Ane Te Tjera
    Dio C'è

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    [QUOTE=xhuliana;1873159]Ca beni re sa shpejt te viheni kunder!!!
    [QUOTE]

Nga Lushnja je ti moj?

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Question

Citim Postuar më parë nga Cirla Lexo Postimin
    Jo edhe nje gje doja te thoja, une ndonjehere e bej kastile dhe them qe jam shqiptare, gurdullisin syte, dhe me habi me pyesin, vertet?????

OOOO cfare krenarieeee!
    shpjegohu mire : je krenare pse je Shqiptare apo pse te marrin per italiane ?!...

Citim Postuar më parë nga Cirla Lexo Postimin
    Ore pse kur vij une mbyllen temat???? HiHi

Ore njerez: si vajza dhe si djema, jemi shqiptar, krenare, pervec atyre te rritur nga malsia, qe gjen si ketu ne itali, dhe ne shqiperi, nuk kemi fare te meta, vetem qe na pelqen leku, dhe kjo pika e rendesise, dime ta harxhojme dhe te ja bejme qejfin vetes....!!!

Non facciamo discussioni inutili! Nuk e di ju, por une s'i duroj fare keto ipokrita, llafazon, italion.... haha!!!
    Dhe me kaq e mbyll per sonte!
    Naten e mire!
    edhe ktu nuk kuptohesh shume: pse ata nga malsia i ke veçuar ?!...
    valle nuk kane te drejte te jen Shqiptare krenare meqe kan lindur ne mal ?!...

Faqja 3 prej 46 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •