Close
Faqja 25 prej 46 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 459
    ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    boooo fitoi Berlusconi ...te gjejme vend ku te futemi tani.prite kur te thone qe citadinanzen do na e japin per 30 vjet soggiorno.....
    mire ja beri te majteve qe jn bere te gjithe si qullace.
    puna keq fare do veje degjomeni mua
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Si me te madhe tyja po te degjojme.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Cool

Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    boooo fitoi Berlusconi ...te gjejme vend ku te futemi tani.prite kur te thone qe citadinanzen do na e japin per 30 vjet soggiorno.....
    mu Berlusca nuk mè prokupon shumè,....èshtè ai trapi o mè mirè tè them talebani Bossi qè mè prish zemrèn

kushe di se çfarè çorbe do shpiki tashti...

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pershendetje Mileto(nese santo nuk i ka vene copyright ).

Varjani politikes po he, ne po njesoj jemi, te kemi besim tek shpatullat tona se vetem ato kane per te na çuar perpara.

Ketej nga roma ben çik ftohte, shi me diell por fresk, gjoja pranvere dhe ika ne pune pa xhup

nejse nejse, ciao mileto.
    Xfiles o derman copyright nuk i kam vene akoma.
    Po ctu desh pa xhup tyja apo tu duk si Behar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Xfiles o derman copyright nuk i kam vene akoma.
    Po ctu desh pa xhup tyja apo tu duk si Behar.
    eh ta dije ti ç'desha une, doja te dilja pak lisho qe te nxirrja ne pah hiret e mija , mos te te them se sa goca kam marre me qafe sot, jo per gje po te tjeret ishin me xhup dhe une isha i vetmi qe mund te shikonin .

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Si me te madhe tyja po te degjojme.

po ca do presesh nga shkurtabiqi .
    mos e kruaj Santo se jam me ato
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    eh ta dije ti ç'desha une, doja te dilja pak lisho qe te nxirrja ne pah hiret e mija , mos te te them se sa goca kam marre me qafe sot, jo per gje po te tjeret ishin me xhup dhe une isha i vetmi qe mund te shikonin
    Objekt veshtrimesh derman.

Nuk thua dot qe te zhveshen me sy se ishe zhvesh vet ti derman.

P.s Donna me ca je ti derman na sqaro pak.

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Forza Berlusca CRIBIOooooo Ka Lezet e Mori Situaten Ne Dore,Degjomeni Gjithcka Do behet Me Mire
    Dio C'è

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mirmengjes Mileto, shof qe paradite ska njeri verdalle, po shyqyr qe jam une qe ju zgjoj.
    ciao mileto.

Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    Fakti qe Berlusca do te uli taksat, do te heqe edhe nje here Için, do te jape 1.000, 00 € per çdo te porsalindur, do te heqe taksen e kursimeve ne banke, do te heqe tratenutat per oret jashte orarit, do te heqe bolot e makinave, moto, duke filluar nga ato “utilitaria”, do te shduke “ le regioni “, pasi nuk kane kuptim te ekzistojne ( jane vetem taksa me shume ), do te riorganizoje hyrjet e te huajve por me rregull dhe jo si e mendon e majta, pastaj lexova me lart; “ do te na jape nenshtetesine per 30 vjet”, me ngale…, kur kam ardhur une ketu, nenshtetesia jepej per 3-vjet, kur mbusha 3-vjet me thane se e shtyne per 5-vjet, me vone u be 10-vjet, sot ka kerkesa te tjera…, por nuk eshte faji i Bosit o Berluskonit qe ka shkuar çmimi i specave dhe presheve ne 2,90 €…
    Me thoni ju po Veltroni ç’fare do te bente? Perveç asaj qe ai me shoke bene ne 2-vjet…!
    Me duket se shumices nga ju, i paskan bere lavazh ne koke, komunistet…, por kur i donit kaq shume pse erdhet ne nje vend kapitalist dhe nuk ja mbajtet ne Kamboxha, Kuba, Bjellorusi, Venezuele…! Eshte shume kollaj te besh politike me barkun plot, shko e thuaji nord-koreaneve, qe edhe sot marrin mishin e ( mucca pazza ) “ ndihmave europiane “…, me tollon!!!
    Te vjen plasje, kur sheh persona si Bertinoti ( qe si politikan eshte per ti hequr kapelen ), por qe kurre ne jete njeri nuk i ka uruar “ Pune te mbare “…, vishet me “ ultima moda “ kashmir englez… dhe qyqarit po i bien dhembet duke perseritur reforma per proletariatin, sipas modelit bolshevik…!
    Kini para sysh, qe italianet jane lodhur me fjale boshe dhe me demagogji, nuk munden te perfaqesohen me flamujt e kuq ( C.G.I L.) ne sheshet e Romes, ku perkrahe ndonje mjekerr cjapi te veshur me bluze te kuqe dhe me fytyren e “komandantit Cé”, gjinden gjithfare fytyrash me te gjitha koloret e ylberit, me treçe, me peshqire ne koke, vethe ne hunde, syte e zgurdulluar nga droga, burra qe duken si gra dhe gra qe puthen me krenari…, proletariati italian nuk mund te demonstroje me flmujt kubanez, kinez, palestinez…, pra ata me te drejte dhe shume vonese i dhane pergjigje ylberianeve; “ GOU HOME “!!!
    Eshte e vertete qe Prrrrrrrodi, lehtesoi gjendjen e borxhit shteteror, por me ç’fare masash, me taksa shume te renda kundrejt aktiviteteve dhe asaj pak industrie qe ka mbetur ende ne vend…, nese klyshave te kuq kjo u pelqente, liberaleve JO! Kjo pra ndodhi, gje qe pritej.
    Diçka desha te shtoj, mos beni propagande per ata qe thone se jemi “ njelloj, barazi, etj.”, pasi vi prendete per il culo da soli…, ata duan me shume jevgjit!
    Pershendetje.

Faqja 25 prej 46 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •