Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Zanė Kosove
    Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Arb, phenomeni Alb+Glish, ha,ha,ha....shumė e qėlluar!Tani te tregoj une nje te fortė:
    Nje fare Z"ara" jeton ne nje qytet tjeter, nje dite prej ditesh viziton nje te porsaardhur ne kete qytetin e madh, dhe kjo zonja e pyet se si erdhe (sa per te folur diq) dhe Z"ara" ja kishte kthyer: mė solli "SOKOLI" me kaar(car)!! dhe kjo e porsaardhura ishte pas ngushtue fortė, mos vetė!Edhe i drejtohet nje grues tjeter, jo valla atefare Z"ara" nuk e due ma mem ardhe ne shtepi se keshtu po fliste ha,ha,ha......!

)))))))))))))))))))))))))))))))
    God grant me the serenity to accept the things I cannot change; The courage to change the things I can;
    and the wisdom to know the difference.

i/e regjistruar Maska e Zanė Kosove
    Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Postuar mė parė nga une jam Z...
    Ajo qe me vret mua eshte se ne Shqiptaret kemi nje fare ndjenje inferioriteti ndaj te huajve ndaj dhe dukuria e venies ne pah te te metave tona eshte shume e theksuar.
    Gjithcka varet edhe nga njeriu se si e sheh goten gjysem plot apo gjysem bosh.

Mjellma- Flm shume per kafen. Ta kam nje borxh. Edhe nje tarabosh po e ndez per hatrin tend megjithese s'e pi duhanin.

Z

P.S me shume se gjysma e dukurive te vena ne pah ne kete teme jane dukuri Kosovare dhe jo mbare-Shqiptare
    wow!

tani e verejta kete thenjen e fundit te Une jam Z...! Ah, more Une jam Z... kot ven shtremberim, ne pikturen e fjaleve te Arb, vetem ne kornize gjene kosovaret ha,ha,ha....dmth shqiptaret "ndritin" me shume!

Uria mor vlla po zbehte shume logjiken!

ps: me fjalet e mija i dhashe lirin asaj qe Arb paraqiti, shprehje te degjuara nga shqiptaret pamarrparasysh trojet, gjurme e "modernizimit" boteror, ore!
    God grant me the serenity to accept the things I cannot change; The courage to change the things I can;
    and the wisdom to know the difference.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •