Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

Mentaliteti apo diēka tjeter ?

Po e Hap Kte Teme < Montaliteti Apo Diēka Tjeter ? >
    Me Se Shumti i Kushtohet Vajzave Shqiptare Ne U.S.A
    Kam Ve Re Sic Kam Lexuar Dhee Dhe Ne Jeten e Perditeshme Me Aq Sa Kam Njohur Femra Shqiptare Ne U.S.A . . Ēdo Njera Nga Gocat Shqiptare e Deshiro Te Ket Partnerin e Saj Shqiptar , Por ai Te Jete Jo Me Montalitetin Shqiptar apo Tradite Shqiptare Nuk Kam Arrit Me e Kuptu Arsyen Pse ???Un Mendoj Se Ai Montaliteti dhe Tradita Shqiptare Na Ben Dallim Nga Kombesit Tjera
    Thjesht Desha Te Dij Mendimet e Juaja e Sidomos Ne Veēanti Te Femrave Qe Jetojn Ktu Ne U.S.A
    BanDa-BuTueSi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ēdo Njera Nga Gocat Shqiptare e Deshiro Te Ket Partnerin e Saj Shqiptar , Por ai Te Jete Jo Me Montalitetin Shqiptar apo Tradite Shqiptare

Po ti i more te gjitha gocat shqiptare ne intervist? Un te paskam shpetuar mesa shof.

Cdo njeri eshte ndryshe. Si cunat shqiptar ashtu dhe cupat shqiptare ne shqipri apo jasht shqiprise duan te jen me dike qe kuptohen dhe qe duan.

Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    FierAkja143 Fola Me Aq Sa Kam Njohur Normale Qe Si Njof 100% Gocat Shqiptare Ne U.S.A
    BanDa-BuTueSi

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Vajzat shqiptare jane me te emancipuara se djemte,jane ato qe intergrohen me shpejt me jeten amerikane.Kurse djemte e kane me te veshtire ta pranojne ndryshimin duke filluar qe te mesimi i gjuhes.Kjo i ben djemte dyshues e te besojne se vajzat nuk jane te interesuara per djemte shqiptare.Eshte e vertete qe traditat nuk duhen humbur ,por ju mos prisni te beni te njejten jete ,qe benit ne Shqiperi .Duhet ti pershtateni dhe jetes se vendit ku jetoni.Habitem kur degjoj per djem te cilet e jetojne jeten njesoj sic e kane jetuar ne Shqiperi .Kane frike nga ndryshimet.P.sh ka djem, qe nuk kane account number ne banke ,por cdo gje e paguajne me leke ne dore edhe billat ,njesoj si ne Shqiperi.

Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

Montaliteti Apo Diēka Tjeter ?

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Vajzat shqiptare jane me te emancipuara se djemte,jane ato qe intergrohen me shpejt me jeten amerikane.Kurse djemte e kane me te veshtire ta pranojne ndryshimin duke filluar qe te mesimi i gjuhes.Kjo i ben djemte dyshues e te besojne se vajzat nuk jane te interesuara per djemte shqiptare.Eshte e vertete qe traditat nuk duhen humbur ,por ju mos prisni te beni te njejten jete ,qe benit ne Shqiperi .Duhet ti pershtateni dhe jetes se vendit ku jetoni.Habitem kur degjoj per djem te cilet e jetojne jeten njesoj sic e kane jetuar ne Shqiperi .Kane frike nga ndryshimet.P.sh ka djem, qe nuk kane account number ne banke ,por cdo gje e paguajne me leke ne dore edhe billat ,njesoj si ne Shqiperi.
    Dea_07 Nuk Eshte Llafi Tek Billat Apo Aknda e Bankes

Desha te them ne kte teme se aq sa kam njohur Goca ktu done jete aventure por Partnerin ose Bashkeshorti ne fjale te jet Shqipetar dhe te mos ket Montalitetin apo Traditen Shqiptare
    BanDa-BuTueSi

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga DJAL_PELIVAN Lexo Postimin
    Dea_07 Nuk Eshte Llafi Tek Billat Apo Aknda e Bankes

Desha te them ne kte teme se aq sa kam njohur Goca ktu done jete aventure por Partnerin ose Bashkeshorti ne fjale te jet Shqipetar dhe te mos ket Montalitetin apo Traditen Shqiptare
    pelivano,

ca do me thon Montalitet?
    dhe Aknda?

billat ka po i di.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    pelivano,

ca do me thon Montalitet?
    dhe Aknda?

billat ka po i di.

.. ..
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Nese Doni Me e Dit Se Ca Do Me Thon Lexoni Mire Citim e Meparshem Se Ju Kam Trejtu Asaj Dea_07
    BanDa-BuTueSi

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    sepse cdo femer,kerkon nje person qe ta doje,dhe te mirekuptohen me fjale dhe jo me dru.
    te krijojne nje familje harmonike jo ne nje familje ku eshte akoma ai mentaliteti,qe thot mashkulli,mbylle gojen se jam une ketu. puh-lease,nuk kemi lindur me zor, nje jete keni ju,nje jete kemi ne.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Me sa duket paske ber njohjet e gabuara, po gjithsesi te sherbejne per mire, gabon dhe meson qe heres tjeter mos shkelesh ne derrase te kaldur

Nqs nje vajze shqiptare e do partnerin shqiptar, eshte absurde te thuash qe nuk i pranon traditat qe ka. Pse e do te tille ateher, vetem se merresh vesh ne nje gjuhe. Fare mir nje i huaj mund te marri disa klasa dhe e meson shqipen.

Sa per mentalitetin, do thoja se deri diku kemi te drejte, i ka ikur koha burrit shqiptar qe i eshte recituar:

"Burrat nen hije lozin, kuvendojne, pika qe su bie se nga grate rrojne"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftėrinė
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •