Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 139
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Meqe jemi ke familja e peshkut a ka honger njeri "zhaba" vetem kofshet e tyne ?
    Llaf e ke? E di ca thote nje shoku im kur ishim per pushime?

Ne dete thonte, vetem trageti qe nuk hahet, pastaj te tjerat ca jan gjallesa deti te gjitha hahen.
    Skam lene gje pa provuar nga deti, te pakten cfar jeton ne detrat tona, se ktej skemi peshkaqene edhe balena etj etj.. po kto qe kemi, i rrjepim per se gjalli.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Meqe jemi ke familja e peshkut a ka honger njeri "zhaba" vetem kofshet e tyne ?
    Po nuk hyn ke peshku ? Hy ke kenetat ahahhaahah
    ke fatin e mire qe nuk je zhabe

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    jo zhaba, po bretkoca,

shale bretkoce, quhen
    Xhuxhu rrofsh se nuk isha e sigurte a jane zhaba a bretkosa , dhe ju haen shalet apo kofshet hihihihi.

Para disa vjetesh vellau im shkote per peshk , kur nje dite me gjithe peshkun solli edhe ca "shale bretkoce" ishin te rjepura te pastrume vetem tha skuqi , Une ne fakt as e dija se ca ishin por duke i skuq me peshkun dhash ta provoj i her , vertet ishin shume te shishme .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Unë konsumoj peshk relativisht shpesh. Pëlqej më shumë troftën e artë të ujërave të ëmbla, të lumenjve. Peshkun e detit se kam aq qejf sepse nuk ka shije të freskët sipas meje. ( LOL ). Peshkun, e zë ne lum vet, e pastroj vet, e gatuaj vet dhe e në fund e ha me familjen. Është diçka e bukur! Zakonisht piknikët familjar i organizoj unë, andaj më bie rendi edhe të shërbej familjen me peshk të freskët. Urdhëroni, urdhëroni! ...
    My silence doesn't mean I am gone!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Unë konsumoj peshk relativisht shpesh. Pëlqej më shumë troftën e artë të ujërave të ëmbla, të lumenjve. Peshkun e detit se kam aq qejf sepse nuk ka shije të freskët sipas meje. ( LOL ). Peshkun, e zë ne lum vet, e pastroj vet, e gatuaj vet dhe e në fund e ha me familjen. Është diçka e bukur! Zakonisht piknikët familjar i organizoj unë, andaj më bie rendi edhe të shërbej familjen me peshk të freskët. Urdhëroni, urdhëroni! ...
    Mos , se de vime pastaj nuk i dihet se si ka te shku peshkimi do te duhet te na cojsh tek ai restoranti atje lart

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Davius peshku i detit eshte me i lehte ne konsumim,ndersa peshku i lumit e ka dhe eren te rende.si i thone tek ne kur ske pulen han sorren

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    Peshku i fresket dallohet nga sytë.
    Nqs nuk i ka të kuq dmth i ka të bardhë (natyrisht nqs ska vënë lente contacts) është i freskët. nqs i ka të kuq është i ndenjtur. Gjithashtu nqs ka rrathë të zinj rrotull syve nuk mund të kuptojmë freskësinë mund të kuptojmë vetëm qe ka kaluar shumë kohë në computer.
    nga syte apo nga veshet ?

Dallohet nga pjesa e gojes/ anash .. qe i hapet si quhet (?) .. aty dallohet ne eshte i fresket . Nese i ka te kuqe , pink eshte fresh .. yammi . lol

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    nga syte apo nga veshet ?

Dallohet nga pjesa e gojes/ anash .. qe i hapet si quhet (?) .. aty dallohet ne eshte i fresket . Nese i ka te kuqe , pink eshte fresh .. yammi . lol
    verzat

ca o yammi?

lloj salce?..lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Katie
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Postime
    15
    Ne ne shtepine tone kemi ngrene shpesh peshk ne Shqiperi. Babai im e kishte me shume qejf, po ashtu edhe une. Blinte shpesh here sardele, sidomos - sardele eshte nje nga llojet me te shijshme te peshkut per mendimin tim- ose shkonte vete dhe e zinte, e pastronte vete dhe e gatuante vete. Sardele mediteriane...., vaj ulliri, djath feta, rigon, pak kripe e piper, hudhra ose qepe te njoma, salcice dhe buke vendi, mmm sa te mira, tamam tipike mediteriane... I miss my country already!!
    Ketrina

i/e regjistruar Maska e Katie
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Shum rralle konsumohet te shtepia ime.. personalisht me pelqen shume, edhe gjate veres kur iki me pushime, shumicen e kohes vetem fruta deti konsumoj, pra 3 muaj vere i bej zbor..

ca ti besh, kto kushte kena, ndaj kena mbet aq budallenj.. peshku te zhvillon trurin, po akoma se kemi kuptuar ne.
    - E dini ate barsaletin you?
    bleu njeri dy peshq per 5 dollare,
    erdhi nje tjeter aty dhe ky qe po hante peshk i tha: E di ti qe kokat e peshkut te bejne te zgjuar
    Ashtu? - i tha ai tjetri - do mi shesesh mua?
    ok, bleji te dyja per 5 dollare.
    I bleu ai dhe pasi hengri nje e pyeti: - Sa i bleve keta peshqit ti?
    5 dollare
    5 dollare? dhe ti me shite mua vetem kokat per aq?
    - E shef, - i thote i pari, - nje koke hengre dhe sa i zgjuar u bere, pale te hash edhe te dyten ti.
    Ketrina

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •