paella( paeia) eshte tipike spanjolle ..behet dhe me mish dhe me peshk. Ne baze eshte orizi ...buoono ..sa uri qe kam mor zot tani
paella( paeia) eshte tipike spanjolle ..behet dhe me mish dhe me peshk. Ne baze eshte orizi ...buoono ..sa uri qe kam mor zot tani
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Para nje viti isha ne Luisiana dhe me nxorren per te ngrene ata te punes qe te me jepnin te provoja 'dicka te re'[/B]. Duke me cuar ne restorant qe vertet per cudine time ishte i kendshem, me tregonin se ku duhet te parkoja etj etj sepse ishte koha qe krokodilet dilnin nga uji.
Nejse, si perfundim hengrem aligator (se di mire si i themi ne ne shqip po kam idene do jete krokodili i vogel) ne nje restorant jo shume te shtrenjte po ku ushqimi i detit ishte me te vertet i fresket, ose te pakten shijonte...Aligator e kishin gatuar ne disa menyra por mua me pelqeu me shume i pjekur me salca cajun dhe i skuqur. Ne shije ngjasonte si pule : ). Qe nga ajo kohe e perdor shpesh piperin cajun kur gatuaj peshk, jep shume shije.
Ketu ne Amerike me ushqimin eshte gjithmone frika se jane te procesuara ose te rritura me kimikate ndaj ne sy duken shume te bukura gjerat po jo gjithmone kane shijen qe shoqeron ate cka shikon syri. Dy vende qe do sugjeroja per ushqim te fresket deti ketu jane:
Kyma - restorant grek me ushqim deti ne Atlanta, Georgia dhe
Sonsie - bistro ne Atlantic City, NJ
Te dy restorantet te japin pak si sasi por i kane shume te mira gatimet e detit ne vecanti
p.s. ne orar dreke nuk duhet hyre tek ky forum!!!
ej, pse e hoqen shkrimin tim? mua m'u merzit kaviari ne burg... ca ka per ofendim ktu?
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Peshku i fresket dallohet nga sytë.
Nqs nuk i ka të kuq dmth i ka të bardhë (natyrisht nqs ska vënë lente contacts) është i freskët. nqs i ka të kuq është i ndenjtur. Gjithashtu nqs ka rrathë të zinj rrotull syve nuk mund të kuptojmë freskësinë mund të kuptojmë vetëm qe ka kaluar shumë kohë në computer.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
E perdor shume,ku 99.99% te rasteve e ha jashte.Shume ralle e gatuaj ne shtepi se qelbet era peshk gjithe shtepia.
Me shume vdes per ngjala.
Wild and crazy can't be lazy
Nuk paska qene restorant me ushqime deti, por paska qene restorant me ushqime kenatash, se aliagatoret nuk rriten ne dete.Nejse, si perfundim hengrem aligator (se di mire si i themi ne ne shqip po kam idene do jete krokodili i vogel ) ne nje restorant jo shume te shtrenjte po ku ushqimi i detit ishte me te vertet i fresket, ose te pakten shijonte...Aligator e kishin gatuar ne disa menyra por mua me pelqeu me shume i pjekur me salca cajun dhe i skuqur. Ne shije ngjasonte si pule : ). Qe nga ajo kohe e perdor shpesh piperin cajun kur gatuaj peshk, jep shume shije.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Meqe jemi ke familja e peshkut a ka honger njeri "zhaba" vetem kofshet e tyne ?
Po nuk hyn ke peshku ? Hy ke kenetat ahahhaahah
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt