Une bera sot![]()
Une bera sot![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
i haje me qef prodhimet e detit....
vetem mos me rafshin ne dore karkalecat......
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kjo ka të bëjë direkt me kulturën tonë të të ushqyerit, peshku është ilaçi më i mirë për jetgjatësinë dhe për të patur një memorje të fortë. Por si i thonë një fjale të urtë popullore andej nga Jugu "Gomari me gjëmbaç është mësuar, edhe po ti hedhësh bar ai tek gjëmbaçët do shkojë"
Megjithatë gjërat kanë ndryshuar pak kohët e fundit, dhe të paktën Shqiptarët nuk e hanë peshkun me bukë...![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Te gjitha prodhimet e detit i ha me shume qejf. Ketu ku jam tani nuk i konsumoj dot ama se ma shpifin. S'kane ate shijen e peshkut shqiptar. Sikur po ha ndonje pelte duket. Me te vertete qe s'me pelqen.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
ha shpesh prodhime deti.
te gjitha prodhimet e detit i ha, pervec tragetit ( siq tha dhe Apollyon)
Sardelja me pelqen jashte mase...
Po edhe per nje tave me peshk ne saç me ka vajtur mendja... po ajo do peshkun qe sjellin varkat ne mengjes ne skele... nuk haet me peshk supermarketi...
Lavrak karabruni i piekur ne zgare dhe i shoqeruar me vere te bardhe dhe pak limon
eshte ideale...un e bej shpesh (po spatet lavrak ju keshilloj ,qefullin,koce ose gjuza
une nuk e haj fare po burrit ja bej
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt