Pershendetje te gjitheve!
hahaha
Z. Adem po sigurisht qe u turperruam pak si jo, por jane gjera qe ndodhin desha te them.
E sakte Ēaushi, Hallall!
Pershendetje te gjitheve!
hahaha
Z. Adem po sigurisht qe u turperruam pak si jo, por jane gjera qe ndodhin desha te them.
E sakte Ēaushi, Hallall!
My Code is Honer & Pride!
Falemnderit mik Adem qe te pelqeu nderrimori, me pelqeu edhe mua shume.
Te gjithe nderrimoret qe behen me perkushtim (te kujtohet?) jane te bukura, e ne kete kontekst edhe te te tjereve.
paq faqen e bardhe.
Falemnderit mik Agim per keshillat, ato jane te mireseardhure pergjithmone, kerkoj falje se edhe me heret me ke thene..... por harroj gjithmone kur e kam ė-ne ne nderrimor. arsyeja eshte e thjeshte ė-ne e vogel e di qe eshte ALT 137 por te madhen se di.![]()
provoje dhe shtyp njėkohėsisht Alt+211, mbase do tė shkrepė!
P.S. "Te gjithe nderrimoret qe behen me perkushtim (te kujtohet?) jane te bukura, e ne kete kontekst edhe te te tjereve.
Si s'mė kujtohet o tevelizor vėllai dhe vėrtet po ndihem keq. Prapė kėrkoj tė falur qė shpesh ju kam bezdisur me kėto, por qėllimi im ka qenė qė qė nė nismė tė filloni mbarė. Unė nuk e kam pasur dikur kėtė mundėsi tė mė udhėzonte dikush. Ju premtoj se pjesėmarrėsve tė kėtij forumi do t'u dhuroj librin "Don, rri mirė" ( qė vjen nga ndėrrimimi i fjalės bazė Ndėrrimori = Don , rri mirė ). Aty do tė mėsoni nė detale si krijohen ndėrrimorėt, ani se disa herė kam sjellė disa lloje tė ndėrrimorėve, si: ndėrrimor i ngushtuar, ndėrrimor i zgjeruar, ndėrrimori pseudonim( a nofkė), ndėrrimori i gėrshetuar gjė qė shumė autorė tė tjerė nuk do ta kishin parapėlqyer kėtė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 27-10-2008 mė 11:31
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Pershendetje per te gjithe![]()
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Ja edhe njė:
VISAR GOTI,
U pyet nė gjeografi;
U pėrgjegj bukur -
Pėr kėtė qytet nė Maqedoni!
Zgjidhja?..............................
Mirembreme z. Agim!!
Bujar Qamili dhe Gostivari
Z. isLand, vėrtetė e keni pėrfeksionuar shumė shpejtė anagramin - ndėrrimorin, jeni pasionuar me afsh, dhe ky fakt vėrtetė mė gėzon...
I sakt, s'ka diskutim...
Ju pėrshėndes enkas me njė anagram:
MO VITO - KALO,
Por, mos mbi binarė;
Mbase aty do tė lėviz -
Kjo makinė vėrdallė!
Zgjidhja?....................
Faleminderit! Pergjigja e kesaj besoj qe eshte LOKOMOTIVA
Ju pershendes dhe une me nje figure historike Ēame.
RAPO GONJA
85 vjec, i fortė dhe me nje trup gjigand,
me njė mjekėr tė gjatė dhe tė bardhė,
mbante mbas vetės sė tij 11 Luanėt (djemtė)
ky herro Ēam, qė luftoi Grekėt, sharlatanėt...!
Zgjidhja?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga isLand : 27-10-2008 mė 18:26
Krijoni Kontakt