Z.Magyp, saktė si ēdo herė, Ju pėrshėndes me njė etnike, derisa tė kthehen nga iftari anagramistė tė tjerė - tėrė muajin shtator, kam vendosur t'ia "fali" anagramit dhe anagramistėve, ia kam caktuar vetes objektivin: dymijė postime dhe njėzetė mijė lexime - shikime, bashkė me Juve tė gjithėve e pėr hirė tė avansimit dhe pėrhapjes tė dashurisė ndaj enigmatikės e cila ka mbetur mbrapa nė krahasim me fusha tė tjera tė kulturės.
GANI S. JASHA,
mburret mor Elez;
Se jeton qetė -
N'kėtė qytet kinez!
Zgjidhja?..................
edhe unė po i bashkangjitem kėsaj lagjeje me njė ndėrrimor:
DUME D. ATAKU
i rritur nė kullė, ku flet oxhaku,
dijetar, shkrimtar, psikolog - mjaft produktiv,
po dėgjove me vėmendje fjalėn e tij
tė vie "Mendimi pozitiv"!
Pėrshėndetje, Gi de Masha, Danimarkė
Pėrshėndetje mik Adem, kėtė herė - hera e parė, do ta zbulojė unė zgjidhjen, DAUT DEMAKU, jo se tė tjerėt nuk do ta kishin gjetur, mbase pėr diēka krejtėsisht tjetėr - se e ēmoj kėtė... thuaj ēka tė duash, nuk do tė gabosh.
Fill, do ta sajoj edhe njė a dy anagrame - ndėrrimore, sa mė japin mundėsi lėvizjet e shkronjave...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Metbala : 15-09-2008 mė 17:33
Desha tė harroj, paraprakisht po Ju pėrshėndesi mik Adem me kėtė anagram:
21 APRIORI, TEK JO... kurrėsesi!
Pėr arshivin Tuaj!
Pėrshėndetje!
Nėse gjen kohė dhe na shkruan tė paktėn dy tri fjalė pėr Halil Hamzėn, sepse po e nxjerr edhe unė njė sekret. Pėr herė tė parė pėr Halil Hamzėn kam dėgjuar( si kėngė) nga babagjyshi im, qysh kur isha fėmijė fare i vogėl. Dhe e di c'ndodhi pastaj, prapė si fėmijė, kur e dėgjova si kėngė nė radio - kisha njėfarė inati nė vete: "Pse po e kėndojnė kėngėn qė e ka bėrė babagjyshi im"!
Shnet!
Gi de Masha, Danimarkė
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 15-09-2008 mė 17:27
Krijoni Kontakt