ZONA PRITI
Eshte legjende ne Shqiperi
shpresojm te behet kampjon i ri
ne firmen time ri
Zgjidhja ..............?
ZONA PRITI
Eshte legjende ne Shqiperi
shpresojm te behet kampjon i ri
ne firmen time ri
Zgjidhja ..............?
Tung 007,
Nese nuk ju pengoj po pergjigjem une.
TANKU DHE ULLIRI
james bond, kam bėrė gabim qe se kam vendos emrin 008, se edhe mua sme shpeton gje, kjo loje ėshtė shum e bukur, urime.
Tell Me More une po largohem dhe kur te vi perseri do doja ndonje anagram nga ty te shikoja ktu ne forum.
Kalofshi mire te gjithe.
Ēaush i nderuar, gabimit te zgjidjet tua, kaherė e kam "fshirė" si me gomė t'maunes!
Z. Ēaush, jo vetėm se jeni njė zgjedhės fenomenal, por edhe njė shok i mirė, i pranueshėm pėr tė gjithė enigmatėt dhe dashirėt e enigmatikės... i pėrshtatshėm pėr humor tė lehtė, (Drenica me shekuj ka kultivuar meselet, edhe unė i dua...), i sinqert, komunikativ... dhe ėshtė dashtė tė ty "shqyej" maskėn por nuk kanė marrė vesh tė tjerė e tash e keni rradhėn vet tė bėni kėtė, mendoj se ia vlenė...
Pėrshėndetje vėllazėrore Ēaush!
Agim METBALA
Val_bon_a, mirė se erdhėt! - Dhe merreni me mend, postimin e parė, ka pėrzgjedhur ta bėjė nė temėn tonė, dhe ky fakt sigurisht qė mė gėzon edhe mua edhe enigmatėt tė tjerė.
Nė merin tim personal, nė emėr tė gjithė enigmatėve dhe lexuesve tė temės Enigmat, Ju dėshiroj argėtim sa mė tė kėndshėm dhe sinqerisht t'ju them se nuk keni gabuar mbase kėtu nė kėtė temė, ėshtė njė shoqėri jashtėzakonisht e harmonizuar, e disponuar pėr lojė deri nė pakufi, e sinqert skajshmėrisht e nėse ndonjėherė tė ngacmojnė, ta dini se do ta bėjnė nga dėshira ql t'ju bėjnė tė qeshni e qeshni... qeshja ėshtė e shėndetshme...
Agim METBALA
PARTIZONI, paskeni qenė shumė aktiv, Ju falenderoj e Ju pėrgėzojė, pėrshėndetje, Arbenin 30, Beharin, skajshnėrisht pėr tė Pa njohurėn, Jul-linda...
Po Ju pėrshėndesė me njė anagram (nuk vlenė pėr mashkujt... shikoni mos po ju anagramoj), me njė anagram:
ALENA GJ. VATA,
Mė fascionon me tė madhe;
Me kėngė e sharm -
Kjo kėngėtare shqiptare!
Zgjidhja?............................
Krijoni Kontakt