Close
Faqja 400 prej 400 FillimFillim ... 300350390398399400
Duke shfaqur rezultatin 3,991 deri 3,991 prej 3991

Tema: Enigmat

Letėr pėrshėndetėse

Tė dashur gjėzėtarė, tė dashur pjesėmarrės nė ”sofrėn” e Agim Metbalės, dita shtyu ditėn, faqja faqen, kėshtu arritėm te data 9 nėntor 2008 ( filluar mė 30.3.2008. I pari u paraqit "mondishalli, mė 22.06.2008, 18:31 ), arritėm te faqja 200, arritėm te postimi 3981, ku sipas propozimit tė shefit edhe shpallej e mbyllur kjo temė. Ishte njė nga ”sofrat” mė tė vizituara nė Forum - 30.178 vizitorė.

Ndonėse nė kėtė Forum kam hyrė papandehur, rastisi tė vizitoj kėtė faqe dhe - mbeta! Me kėtė rast falėnderoj nga zemra kolegun tonė, gjėzėtarin e dėgjuar, Riza Bėrbatovcin, i cili mė njoftoi se Agim Metbala ka hapur nė Forum njė temė ”Enigmat”, nė tė cilat po prezanton ”anagrame”. Ani se jam i pėrbetuar qė aty ku u thohet gjėzave enigma dhe ndėrrimorit anagram mos tė botoj, megjithatė respekti pėr Agimin dhe vullneti i mirė juaji pėr kėtė lloj gjėze e mbi tė gjitha dėshira ime dhe dashuria qė kam pėr ndėrrimorėt - mė bėri tė lėkundem. Agim ka qenė ndėr tė parėt qė ka bėrė ndėrrimorė mė kualitativė nė Kosovė. E them edhe kėtė se ndėrrimorin e parė e kam parė nė „Filiza“ dhe qė atėherė mė ka mbetur nė shpirt ndėrrimori. Ndoshta pse mė pėlqejnė ”tėrsėlleqet” – ndėrrimori ėshtė njė ēik i tillė.

Jam plotėsisht i bindur qė ndonjėherė kam qenė i vrazhdė me ju, ndoshta kam bėrė edhe ndėrhyrje tė paarsyeshme, mirėpo nuk mund tė qėndroja indiferet kur shihja qė disa prej jush po bėnin vėrtet ndėrrimorė shumė cilėsorė, por u mungonte ana teknike. Besoj ta keni hetuar, se gjithė ndėrrimorėt qė kam sjellė para jush i kam bėrė me pėrkushtimin mė tė madh, dhe besoj tė keni parė nė gjithė postimet e mia, ndoshta nė 1-2 ndėrrimorė mund tė kenė dalė me difekt. Kėtė e kam bėrė qė tė jepja shembull personal qė edhe ju tė ishit tė saktė dhe tė pėrkushtuar nė punė- jo vetėm pėr ndėrrimorėt.

Tetė postimet e mia tė fundit i kam bėrė me qėllim nė kėtė formė. Unė, jo tetė, por edhe mė shumė ndėrrimorė do tė kisha mundėsi t’i postoja, por meqė propozimi ishte qė loja tė pėrfundonte nė faqen e 200-tė, atėherė unė bėra postime qė nuk kėrkonin pėrgjigje, qė lė tė nėnkuptohet se pikėrisht tė pėrfundohej nė kėtė faqe. Dhe sipas temės ”Enigma” nuk do tė thoshte qė gjėza tė ishte vetėm ndėrrimor. Besoj ju kujtohet gjatė rrugėtimit tonė kemi pasur edhe gjėza tė tjera.

Nė kėtė forum kam kaluar ēastet mė tė mira, andaj pėrzemėrsisht dua tė pėrshėndes: Dianėn, Ēaushin, Mondishallin, Riza Bėrbatovcin, Tevelizorin, Beharin, E panjohura, isLand, Bilogoa, Besoja, Jul_linda, Arbeni 30, Warning, Zombi, Kujtim Cami... ( le tė mė fal ndonjė nėse kam harruar ta pėrmend). Amosfera ka qenė kaq e ngrohtė e kaq miqėsore sa unė e kam ndier veten si nė njė shoqėri qė njihemi prej vitesh.

P.S. Deri sa tė hapet ndonjė temė tjetėr mund tė takohemi te tema: LOJĖ ME TELEFONA. Direkt mund tė hyni kėtu nėse klikoni nė kėtė tufėz ( link ): http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=101593

Mirupafshim nė ndonjė temė tjetėr!
    Juaji, Adem Gashi, Danimarkė
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 09-11-2008 mė 12:19
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Tema tė Ngjashme

1. Enigmat - Gjėegjėzat
    Nga Agim Metbala nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 2223
    Postimi i Fundit: 30-10-2009, 15:37
  2. Enigmat - Gjėzat 3
    Nga Agim Metbala nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 900
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 23:52
  3. Enigmat - Gjėzat 2
    Nga Agim Metbala nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1071
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 17:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •