edhe bel holla... Kengetare nga Shqiperia e mesme... Se di kush i ka bere tekstet por duket qe eshte nje njeri filozofik hahah
My Code is Honer & Pride!
Mirėmėngjesi pėr tė gjithė
Warning, kam qenė zgjuar deri nė 4 tė mėngjesit, por ju i keni fajet nė pėrgjithėsi, sepse mbeta duke i shikuar poezitė dhe krijimet tuaja nėpėr Forum.
Kalofshi njė ditė tė bukur!
Tevelizoro edhe te ne sot vranėt, besa edhe pak ftohtė.
Juaji, Gi de Masha, Danimarkė
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Si ore humbet fare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nderrimoret nuk i gjejme dot por tu gjejme juve tani....obobobobo...se te jeni ne gjume....ehehehe......
Ne se nuk paraqiteni per 7 minuta....ububububu...nuk e keni idene se cfare masash do marr.......uauauaua.......
Hajde cuna dhe goca......shpejt ne pune.......uffffffffffff...sa e veshtire detyra qe kam...ahahahaha
Ia po paraqitem une e para qe te mos marr ndonje denim nga zv.shefi huahuahuahu
Pershendetje
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Pershendetje Warning!
E kam te qarte qe do mblidhen nje nga nje sepse......eshte ne te mire te punes......huahuahuahua........eh.....kjo qe beni ju eshte sakrifice po kush ta di....vec une...ububububu....sa mendime te medha qe ka koka ime.....ufffffffff......sa me lodhet koka.....po shpejt nje nderrimor....ehehehehe...eshte urdher....
Une kam ardh mooooooooti po nuk doja para Warning te paraqitem,kam respekt per te!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Pershendetje te gjitheve,
Si e kaluat kete dite..
RIZA SEFAJ-a , E
Me the se je e bukur
Dhe besova
Mori goce nga Kosova...
Zgjidhja?..........
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Krijoni Kontakt