Mirembrema te gjitheve!
Me gjithe punen e lavderueshme qe kam bere,ka akoma qe nuk jane paraqitur ne pune dhe eshte per te ardhur mire,d.m.th.keq desha te thosha.
Vendosa
T`i heq diten e punes Caushit,Warning,televizorit(ketij ja bej nga inati se na nderton nderrimore te veshtire qe nuk ka bir nene e babe qe i gjen)
Verejtje me paralajmerim Ademgashit per paraqitje me vonese.
Verejtje te vockel shefit per mos kerkese llogarie dhe mbajtje me hater.
Merren keto masa sepse faktori mase te dashur miq ka te beje shume ne mbarvajtjen e punes se holle qe bejme.
Gjithashtu kam nje replike me te panjohuren se me ka permend.
Nuk ka kush ma kalon ne gjetjen e nderrimoreve te lehte.
Te veshtiret i gjeni ju gjenite...ehehehehe...me ke llafos me....uhuhuhuhu...ahahahah..
Kaq sa per kaq.....ububub...sa mendime me vine ne mbremje.....se ne mengjes eshte mengjes.....uauauauauauaua.....
te lumte warning.
zgjidhja e sakte ishte UJĖVARAT E NIGARĖS.
jane tre dhe te ndara - jane tre ujevara kryesore ne nje.
madheshtore sepse jane shume te gjera
ylberi eshte gjithmone prezent aty dhe prandaj edhe magjia eshte prezente kur dikush tenton ta kaloje ylberin per te nderruar gjinine, dhe kur kjo nuk ndodhe ne realitet mbetet vetem perralla.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tevelizori : 06-11-2008 mė 15:08
Ju lumtė Tevelizor, anagrami - ndėrrimori metėvėrtetė i bukur, bashkė me vargjet pėrcjellėse... po shkonė shumė larg o, mik!...
Mos po i sajon rastėsisht pėr ndonjė "titull" tė mundshėm nė "sofrėn tonė"?.... E, qe besa, duhet hala tė djersiteni... Do ta konsultoj zv. shefin dhe "kampionin" Ēaush... tė shohim...
Te lumte Z.Adem vertet zgjidhja ishte Ujevarat e Niagares por une nga shpejtesia se mos ma merrnit ju nderrimorin e shkrujta shpejte e shpejte huahuah
PS besoja mos me deno aman![]()
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
o zoteri ademgashi, une nga gezimi qe e gjeti dikush (me kete u binda se vet jam ne rregull) isha gati te thosha te lumte ty kur e shkruajte vetem NIAGARA e lere kesaj qe i harroi dy shkronja me siguri nga ngutja e ka bo.
p.s. Ah ctja kam be Besuas sepse thoshte me te veshtira me te veshtira, obobobobob, ahahahha.
Denimet kane marre formen e prere.Toleranca zero me zero......ehehehehe
Mund te apeloni tek shefi brenda 10 minutave.
Jemi ne pritje.
Vendi nuk ka pesuar asnje ndryshim.
Te veprohet pa ndrojtje.
Zv shefi dv........po mendoj tani se si te behem shef....apapapapapappa cfare s`me shkon ne kete fare mendje.....ububububu.....
ANISA BAKU VUDI,
Mė bezdis moj Roze;
Kur loz nė violinė -
Muzikė serioze!
Zgjidhja?.................SIHANA BADIVUKU!----!?
Dhuro shumė...e prit pak!
Krijoni Kontakt