hauuhahuahua Z.Caushi sonte Z.Adem Gashi nuk e di se ku ka mbet,si zakonishte e pagjuma mbetem vetem une![]()
hauuhahuahua Z.Caushi sonte Z.Adem Gashi nuk e di se ku ka mbet,si zakonishte e pagjuma mbetem vetem une![]()
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
yyyyyyyyyy
miremengjes.
VIZORI LETE
Eshte nje gje qe te gjithe
e kan e shikojne dite e nate
ne mengjes dhe ne darke,
Zgjidhja..........??
Nė fakt unė isha duke ndjekur radion. mua mė shumė mė pėlqen radioja se televizori- kuptohet nė disa raste, sidomos kur jam vetėm ose duke punuar dicka nga zanati.
Prandaj, ndėrrimori qė ke sajuar pėr Televizorin, ndonėse shumė mirė e ke qėndisur, me pak pėrtasė e zgjodha.
VIZORI LETE
Eshte nje gje qe te gjithe
e kan e shikojne dite e nate
ne mengjes dhe ne darke,
Zgjidhja..........??TV
P.S. Shpresa, mbrėmė vetėm 3-4 minuta pas meje kishe shkruar, andaj sonte tė pres vetėm 3-4 minuta. hahahahahha. besoj do paraqitesh ( pėr tė dėshmuar se je zgjuar).
Kjo pėrshėndetje nė kėto caste shkon vetėm pėr tė pagjumėt!
Gi de Masha, Danimarkė
P.S.2. Kompjuteri nuk e treguaka kohėn e saktė. tani sipas orės sė murit ėshtė 4,05 minuta, ndėrkaq kėtu doli 5 e kusur. A di kush ku qėndron faji?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 24-10-2008 mė 23:14
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Une nuk e di se ku qendron faji Z.Adem,nese e dini ju ma thone dhe mua
Faleminderit per pershendetje Z.Adem Gashi,
PS.zgjuar jam![]()
unė kur e postova shkrimin tim, sipas orės sė kėtushme ishte ora 4:05 minuta, ndėrsa aty nė nė kompjuteri doli sikur e kam pastuar nė ora 5:09 minta. Pra si ka mundėsi kjo.Mos e kam gjė kompjuterin me difekt?
Dhe mbi tė gjitha pėrshėndetje pėr ty Shpresa. Besoj tash po dihet me dokument kush janė tė pagjumėt e kėsaj "sofre".
Gi de Masha, DK
Nera F.Soj
Na ka hije kur jemi toke
Bashke me miq e me shoke
Bejme biseda e gjeza te bukura
Ska si ne kot kerkoni
jemi NJE skeni cfare thoni
hahaha z.Adem kjo u pa(me tapi jemi ne tash haha)
PS.Ne jemi tė pagjumė, ne kudo na gjeni.
Pershendetje
Ah, qė po mė duhet ta lėshoj frontin- jo pėr tė fjetur. Njė shok danez sapo mė ftoj edhe sot t'i ndohmoj nė gazetė.
Ju qė po flini-gjumė tė rehatshėm,
ty warning- argėtim tė kėndshėm.
Nėse kam mundėsi do tė lajmėrohem nga kompjuteri i shokut!
Besoj Agimit, Besos, Caushit, Roit, tė panjohures, Tevelizorit, isLandit... do t'u fanitemi nė ėndėrr!
Pėrshėndetje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 24-10-2008 mė 23:48
Faleminderit z.Adem,une po argetohem duke lexu shume gjera te bukura e gjera qe nuk i dija deri me sot....duke iu deshiruar moslodhje e pune te mbare e ia kalofshit mire..
Krijoni Kontakt