Enigmatė tė respektuar, temėn Enigmat - Gjėzat, e kam hapur me tė vetmin qėllim:Pėrhapjen e njohurive fillestare tė rregullave tė enigmave tė ndryshme, dhe ndikimi modest tek lexuesit e Forumit tė nderuar, nė pėrqafimin e enigmave - gjėzave...
Nė fillim, besa edhe njo kohė bukur tė gjatė, isha hu vetėm, dhe njė ditė nė nė postim (nuk kam kohė tė kthehem e ta gjej datėn), ta parafrazoj, kam thėnė pėrafėrsisht kėshtu: ... unė kam durim, kam nerva, do t'ju bėjė pėr vete e ju do tė dashuroheni nė enigma... (e nė vete kam thėnė:nuk e lė kurrė pa arrijt numrin e shikuesve - lexuesve nė 20 000 mijė)...
E dini pse?
Njėzet mijė banorė ka qyteti im Rahoveci...
Njėzetėmijė veta e vizituan faqen tonė...
Pėr mua ėshtė nder e kėnaqėsi dhe unė do ta regjistrojė si sukses tė pėrbashkėt... Ju falenderojė tė gjithėve qė dhatė kėtė kontribut...
Lus moderatorin tė mė tregoj lexuesin e 20 000-jtė, meqenėse me kohė kam rezervuar disa libra dhuratė e nuk kam dashur tė publikoj, nė mėnyrė qė tė jetė njė lloj surprize...
Edhe njė herė Ju falenderoj nga zemra, jeni tė mrekullueshėm, jeni mikesha emiq tė mirė, tolerant, tė kujdesshėm, tė edukuar... ende nė kėtė temė, nuk pat as njė fėrkim mė tė vogėl, ēdo gjė ec nė mėnyrė natyrale... dhe kėto janė elementeqė do tė mė mbajnė gjatė nė kėtė temė...
Krijoni Kontakt