[SIZE="4"]Gorky, Maksim Gorki!!![/SIZE
nuk perse te perse te pyesim albanologet!!!
http://www.kirjasto.sci.fi/gorki.htm
[SIZE="4"]Gorky, Maksim Gorki!!![/SIZE
nuk perse te perse te pyesim albanologet!!!
http://www.kirjasto.sci.fi/gorki.htm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 13-09-2008 mė 12:27
Z. Behari, e kisha pak pėr relaksim, por sa i pėrket GORKY apo GORKI, mendoj se nė shqipen shqiptohet si GORKI, por pėr albanolog anagramist, e kam pėrnjėmend, t'i futet temės e tė bėjė korrigjimet qė janė mė se tė domozdoshme, pėrndryshe pas pėrzgjedhjes, ashtu e kėshtu materialin do ta pėrpunojė njė herė vet, pastaj do t'i ipet korrektorit dhe lektorit profesionist.
Ju falenderohem pėr sqarimet, angazhimet, sajimet... dhe shoqėrim tė sinqert tok me tė gjithė ne tė tjerė.
Tash kam edhe njė lutje pėr sajuesit e anagrameve - ndėrrimoreve, nėse jeni takord, Ju lutem tė m'i dėrgoni biografitė me mesazhe private, mė mėnyrė qė unė t'i kem nė dispoziciom.
Z Agim,perpara se te dergoj biografine
do te lutesha te zgjidhesh dhe kete anagram te postuar pak me pare!!
PER MIKU TIM!!?
nevoitet ne cdo hap
kur beht fjale per mik
besoj qe e ka hak!!!
zgjidhja...........................????
Nuk isha nė pėr njė kohė nė lojė, por kėtu nė temėn tonė tash ka shumė anagramistė tė mirėfilltė dhe prezenca apo mosprenca ime as qė vėrehet ( mendoj se loja pa mua aspak mė nuk e humbė bioritmin, ky fakt ėshtė evident dhe ky fkat mė gėzon).
Mondi e ka zbuluar Behari.
Mbase hyra t'i shoh mė tė rejat, do e postoj edhe njė anagram - ndėrrimor mė tė lehtė - ato mė tė rėnda, do i postojmė pas iftarit, Ēaushi pret me padurim.
CIKO, SA shtete
Mund t'i numrosh?
Por kujdes kėtė shtet -
Mos ta anaramosh!
Zgjidhja?.....................
Disa personaliteteve, ua kam kushtuar nga disa anagrame - ndėrromore e nuk janė pėrsėritje:
ALTIN R. KUBI,
Ky veprimtar i mėshėruar;
U sakrifikua prore -
Tė vėrtetėn ka luftuar!
Zgjidhja?.........................
Z. Ēaush, kur tė kyēeni nė lojė, poqese jeni i disponuar, kthehuni faqeve paraprake, gjynaf pėr disa angarme qė presin zgjidhje.
FLIN DANA,
Po ai vet;
Prore e lavdėron -
Shtetin e vet!
Zgjidhja?...............
Krijoni Kontakt