[QUOTE=jay-jay;1869941][B]
Kush te tha qe nuk bejn gje ata? Politikanet kane pune e vete ndersa ne kesi rastesh normalisht qe reagojne dhe ata dhe meren me ceshtjet.Mire keta me larte e kane qe thuan PER KOT edhe pse nuk besoj qe eshte per kot e bere kjo por me vje keq qe ka ndodhur ne nje menyre aq te repte, nuk duhet ndodhur keta gjera por per keta gjera nuk mund te kerkosh pergjegjesi nga politikanet, besoj se se shpejti do zgjidhet rasti!
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................
kur pyeta per politikanet se ku jan nuk e pata fjalen vetem te politikanet e nje partie sepse nuk i mbaj anen asnje partie ne veqanti.te gjith jan te mire derisa punojn per qeshtjen shqiptare.derisa ti jeton ne tetove mesiguri din me teper se une prandaj nese mendon se punojn mjaft un sdi kush tjeter do te mund te mbronte qytetaret shqiptar ne maqedoni.Alfa-te me siguri nuk do ti mbrojn.
Ndryshuar pr her t fundit nga gjilan55 : 31-03-2008 m 17:54
O debill lexo shkrimin e pastaj shkruaj ne lidhje me ate, ta postova edhe njhere ne fund e ke lexo!Sa per fjale pahije ti ishe i pari qe perdore kunder meje shihe postimin e pare tendin dhe timin, dhe une nuk te replikova vetem te shkruajta mesazh ti je ai qe me replikove, a sa per punen tende nuk me njeh prandaj flet kot ne ender , une te njoh shume mire dhe punen qe ben ti e ke sakte se kure edhe sdu ta enderoj mbaje.... a sa per cfare karakteri ke e shohem te gjith mos mu bo "melaqe" o gjubrexhi.
Shkrimin qe ta shkruajta ne postimin qe ti me replikove:
P.S: O Raim tupurllaki po boll mo se plase taj, 1,2 ja ha k.... z.Thaci dhe PDSH, po boll mo bre se je be ikone e antishqiptarizmit ketu. NEse te vje inat qe nuk munde te hysh ne qeveri ste kemi faj neve, shko bene ni kerkese per punesim PDSH te shty ne pune edhe ty mos baj dert ani se ti se don ene nuk duhet ta dush vec mo bon shpifje te kota o i zi se vec vetes dem i ben!
Me keqkuptove ose nuk e lexove postimin tim do te lutesha edhe njehere te lexosh shkrimin tim....ti the pse nuk bejn asgje politikanet, une te thash politikanet kane pune tjera por normalisht perseri jane duke u mare edhe me kta pune biles me shume se Partite Maqedonase, sdi sa here me syte e mije kam pare ne shkup rahje ndermjet policise dhe Mqedoneve e askush nuk kerkoi nga Partite politike asgje hic,as biles nuk e perzie me politik, nje rast ne dhjetor ndodhi para postes ku me syte e mij Policia Maqedone brutalisht i rehen dy te rinj Maqedon pse nuk lejonin qe Polici tjua shkruaj denimin a me pare edhe legjitimacionin nuk ua jepnin dhe e gjeten ne fund , nuk ndegjova per kete rast ne TV, para ambasades se Zvicres para nje muaje dy punonjes qe mbushin formularet me para per njerezit qe bejn aplikime per viza qe punojne jashte ambasades njeri Shqiptar e tjetri Maqedon u zuren per pune mushterinjesh dhe Maqedoni njehere u reh nga Shqiptaret e pastaj edhe Polici qe erdhi ne moment ishte Shqiptar edhe i ra mbi 4 here dhe pastaj e arestoi edhe per kete as nuk ndegjova ne TV e as nuk tha askush qe politikanet e kane bere, problemi eshte se keta injoranta mesiper mezi presin nje gje negative dhe ta etiketojne nje Parti qe eshte ne pushtet edhe vecanerisht Partine e vetme qe punon per Shqiptaret ketu per inate personale une kure ishte Partia qe nuk e dua asnjehere se kam bere kete por edhe lexoni forumin gjate atyre viteeve ne krahasim me gjarat qe kann ndodh asgje nuk eshte ne forume dhe nuk eshte etiketuar Partia e atehereshme ne pushtet qe nuk beri asgje per neve....
Ju shqipetaret e shkrete te maqedonise ende se keni kuptuare se nuk keni qeveri ,nuk keni parti politike ,nuk keni avokat te popullit ,nuk keni mbrotje te drejtave te njeriut. Ne anen tjeter ju as qe ekuptoni c'eshte e drejta e njeriut per te jetuare i lire .
Nuk e kame te qarte pse ne kete raste te torturimeve te rijve shqipetare ,ju flitni per partite shqipetare ?? Ju me se miri e dini se ne maqedoni nuk ekzistojne parti shqipetare.Ne maqedoni nuk ekzistojne institucione . Ne maqedoni njeriu nuk ka vlere !!!
UNE habitem kur dikush thote se nuk e njoh kete djalin edhe pse i sqarohet se ai osht nji djale teper i mire dhe jo kriminel , por o dostat e mi o shqiptar te gjumit e te partive deri kur ne keshtu , e vellezer ne ket rast menderezi neser tjetri e ka pas shume raste si ky , po neve na udheheqin kriminelet dhe njerezit ma te [poshter ne kete vend , se ja kam merzi te them shtet ,,, te lumte ne qi nuk e dijm se kush na udheheq . THOJN KUR E SHEH ARUSHEN N KOJSHI PRITE DHE NE SHPI ... sa menderez , sa sopota , sa brodeca duhet per me u vetedijsu ne a ???
Krijoni Kontakt