Cfare do qe te jete le te kishte bere dicka shume te keqe, ata nuk kane te drejte te rahen nje njeri ne vend publik.Ata qe kane bere jo qe duhet denuar por duhet edhe me keqe tu behet.Vertet kto te Alfes kan nxjere fundin.Sdi deri kur keshtu, por thot poppulli Barka rri mbi uje por kur fundoset e gjen e keqja.edhe keto te Alfes,...
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo n firm. Stafi i forumit!
Pse e paskan sakatu ne kte menyre? Ka ndonje arsye apo kot?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une dhashe mendimin tim dhe qendroj pas mendimit tim, kurse ju te PDSHs pse gjithmon komentoni postimet e mia e jo textin ne lidhje me temen, ju jeni ata qe gerditni jo vetem forumin por gjithe shqiptarin.
Perse or PDSH-sta ju thoni se kemi zv. minister dhe udheheqes ne sektorin per kunderzbulim kur behet fjala per dosjen e Thacit (fakturat e kontrabandes) , kurse kur behet fjale per keqtrajtim nga ana e alfave nuk paskeshit funksioner te PDSHs per ti zbuluar ose te pakten te prononcoheni per raste te ketilla ose edhe ky ishte nje sukses i radhes i Refet Elmazoskit dhe Vasfi Dokos.
Por jeni dora e zgjatur e VMRO-DPMNEs, ju turpin e hani me buk.
Hajt shnet
Kjo s`eshte asnje gje, ne Shqiperi policia te thyen brinjet dhe asnjeri nuk interesohet per ty. Te gjithe thone mire ia beri.
Ne nuk e mbrojme njeri tjetrin keshtu qe policia maqedonqase, greke, serbe do i rrafin shqiptaret ashtu sic i rref policia e vet shqiptare.
O shoc nlidhje me temen ose ma sakt me rastin konkret per rrahjen e kti personi mu vertete me vjen keq edhe pse nuk e njoh as nuk e di kush eshte po sidoqoft eshte njeri dhe nuk duhet te trajtohet ashtu ne vende publike po nese ka ndonje faj mere ne stacion..mirepo ti je aq i fshim saqe politika te ka hy ne zemer edhe aq shume ia ke inatin z.Thachit dhe aq shume e don Aliun saqe per cdo rast qe ndodh edhe rasti me i thjesht ti e fajson PDSH..ok jam dakord pasiqe ajo eshte ne Qeveri mirepo nuk duhet ti marish sendet aq afer zemres se nuk tshkon gjat..
P.S. ne qendren tregtare ne Shkup ni dit e pash me syt e mi si i rrefen dy maqedon po cekto Alfat por ama nuk u be aq tragjike kjo pun edhe nuk shkojn maqedont menjehere te thuajn vmro i beri ama ne shipcit ina ashtau..posidoqoft skije pun qeter lirisht mund tmiresh me forumin..se pi pune tkan chitprajt ene pak nese nauk 10 vjetet e ardhshem mbas nja 20 vjetve me siguri de hish npun
hAj me lule
ku jan politikanet shqiptar te maqedonis,edhe aliu edhe thaqi edhe te gjith te tjeret pa dallim, ata kan mundsi te bejne me shum vetem duhet te bejne ate per qka jan votuar nga populli shqiptar.
Kush te tha qe nuk bejn gje ata? Politikanet kane pune e vete ndersa ne kesi rastesh normalisht qe reagojne dhe ata dhe meren me ceshtjet.Mire keta me larte e kane qe thuan PER KOT edhe pse nuk besoj qe eshte per kot e bere kjo por me vje keq qe ka ndodhur ne nje menyre aq te repte, nuk duhet ndodhur keta gjera por per keta gjera nuk mund te kerkosh pergjegjesi nga politikanet, besoj se se shpejti do zgjidhet rasti!
P.S: O Raim tupurllaki po boll mo se plase taj, 1,2 ja ha k.... z.Thaci dhe PDSH, po boll mo bre se je be ikone e antishqiptarizmit ketu. NEse te vje inat qe nuk munde te hysh ne qeveri ste kemi faj neve, shko bene ni kerkese per punesim PDSH te shty ne pune edhe ty mos baj dert ani se ti se don ene nuk duhet ta dush vec mo bon shpifje te kota o i zi se vec vetes dem i ben!
Une kam qendrimin tim dhe si qe duket juve ju pengon secili qe mendon ndryshe, per dallim prej teje une nuk kam problem me vetepermbajtjen dhe vetekontrollin dhe nuk jam une duke plasur por nga shkrimet shihet qarte se cili perdor fjale te pahijshme, fyese, vulgare, por nuk ke faj ti e kan fajin ata qe te kan edukuar, dhe nese ty te duken shpifje keto rrahje ne vende publike cka eshte realiteti per ty, dhe mos u merzit per mua sa i takon punes se kam pune qe nuk mund ta endrrosh ti.
Dhe mos me repliko se eshte nen nderin tim te diskutoj me persona shume te ulete per nga karakteri njerezor, je ne ignore list per mua.
Hajt shnet
Krijoni Kontakt