Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Antarsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar m par nga Alienated Lexo Postimin
    Thone qe jane POLICE per intervenime te shpejta.... thone!

flm per sqarim.

po kam nje pyetje nese mund te me sqaroj dikush nga ju, kur ne kosove ndodh dicka me serbet, beogradi ankohet, pse nuk ankohet shqiperia per ata shqiptare te mjere ne maqedoni ?
    Mso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Antarsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Cfare do qe te jete le te kishte bere dicka shume te keqe, ata nuk kane te drejte te rahen nje njeri ne vend publik.Ata qe kane bere jo qe duhet denuar por duhet edhe me keqe tu behet.Vertet kto te Alfes kan nxjere fundin.Sdi deri kur keshtu, por thot poppulli Barka rri mbi uje por kur fundoset e gjen e keqja.edhe keto te Alfes,...
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo n firm. Stafi i forumit!

don't bother me Maska e Apollyon
    Antarsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pse e paskan sakatu ne kte menyre? Ka ndonje arsye apo kot?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Antarsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Une dhashe mendimin tim dhe qendroj pas mendimit tim, kurse ju te PDSHs pse gjithmon komentoni postimet e mia e jo textin ne lidhje me temen, ju jeni ata qe gerditni jo vetem forumin por gjithe shqiptarin.

Perse or PDSH-sta ju thoni se kemi zv. minister dhe udheheqes ne sektorin per kunderzbulim kur behet fjala per dosjen e Thacit (fakturat e kontrabandes) , kurse kur behet fjale per keqtrajtim nga ana e alfave nuk paskeshit funksioner te PDSHs per ti zbuluar ose te pakten te prononcoheni per raste te ketilla ose edhe ky ishte nje sukses i radhes i Refet Elmazoskit dhe Vasfi Dokos.
    Por jeni dora e zgjatur e VMRO-DPMNEs, ju turpin e hani me buk.

Hajt shnet

Evidenca Maska e RaPSouL
    Antarsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar m par nga Raim Lexo Postimin
    Une dhashe mendimin tim dhe qendroj pas mendimit tim, kurse ju te PDSHs pse gjithmon komentoni postimet e mia e jo textin ne lidhje me temen, ju jeni ata qe gerditni jo vetem forumin por gjithe shqiptarin.

Perse or PDSH-sta ju thoni se kemi zv. minister dhe udheheqes ne sektorin per kunderzbulim kur behet fjala per dosjen e Thacit (fakturat e kontrabandes) , kurse kur behet fjale per keqtrajtim nga ana e alfave nuk paskeshit funksioner te PDSHs per ti zbuluar ose te pakten te prononcoheni per raste te ketilla ose edhe ky ishte nje sukses i radhes i Refet Elmazoskit dhe Vasfi Dokos.

Hajt shnet
    ibadet mke kall

Kjo s`eshte asnje gje, ne Shqiperi policia te thyen brinjet dhe asnjeri nuk interesohet per ty. Te gjithe thone mire ia beri.
    Ne nuk e mbrojme njeri tjetrin keshtu qe policia maqedonqase, greke, serbe do i rrafin shqiptaret ashtu sic i rref policia e vet shqiptare.

NoboDy Maska e besar_atb
    Antarsuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar m par nga Raim Lexo Postimin

Hajt shnet

O shoc nlidhje me temen ose ma sakt me rastin konkret per rrahjen e kti personi mu vertete me vjen keq edhe pse nuk e njoh as nuk e di kush eshte po sidoqoft eshte njeri dhe nuk duhet te trajtohet ashtu ne vende publike po nese ka ndonje faj mere ne stacion..mirepo ti je aq i fshim saqe politika te ka hy ne zemer edhe aq shume ia ke inatin z.Thachit dhe aq shume e don Aliun saqe per cdo rast qe ndodh edhe rasti me i thjesht ti e fajson PDSH..ok jam dakord pasiqe ajo eshte ne Qeveri mirepo nuk duhet ti marish sendet aq afer zemres se nuk tshkon gjat..

P.S. ne qendren tregtare ne Shkup ni dit e pash me syt e mi si i rrefen dy maqedon po cekto Alfat por ama nuk u be aq tragjike kjo pun edhe nuk shkojn maqedont menjehere te thuajn vmro i beri ama ne shipcit ina ashtau..posidoqoft skije pun qeter lirisht mund tmiresh me forumin..se pi pune tkan chit prajt ene pak nese nauk 10 vjetet e ardhshem mbas nja 20 vjetve me siguri de hish npun hAj me lule

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Antarsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    ku jan politikanet shqiptar te maqedonis,edhe aliu edhe thaqi edhe te gjith te tjeret pa dallim, ata kan mundsi te bejne me shum vetem duhet te bejne ate per qka jan votuar nga populli shqiptar.

bej ashtu si bej!
    Antarsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar m par nga gjilan55 Lexo Postimin
    ku jan politikanet shqiptar te maqedonis,edhe aliu edhe thaqi edhe te gjith te tjeret pa dallim, ata kan mundsi te bejne me shum vetem duhet te bejne ate per qka jan votuar nga populli shqiptar.

Kush te tha qe nuk bejn gje ata? Politikanet kane pune e vete ndersa ne kesi rastesh normalisht qe reagojne dhe ata dhe meren me ceshtjet.Mire keta me larte e kane qe thuan PER KOT edhe pse nuk besoj qe eshte per kot e bere kjo por me vje keq qe ka ndodhur ne nje menyre aq te repte, nuk duhet ndodhur keta gjera por per keta gjera nuk mund te kerkosh pergjegjesi nga politikanet, besoj se se shpejti do zgjidhet rasti!

P.S: O Raim tupurllaki po boll mo se plase taj, 1,2 ja ha k.... z.Thaci dhe PDSH, po boll mo bre se je be ikone e antishqiptarizmit ketu. NEse te vje inat qe nuk munde te hysh ne qeveri ste kemi faj neve, shko bene ni kerkese per punesim PDSH te shty ne pune edhe ty mos baj dert ani se ti se don ene nuk duhet ta dush vec mo bon shpifje te kota o i zi se vec vetes dem i ben!

i/e regjistruar Maska e Raim
    Antarsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar m par nga jay-jay Lexo Postimin

Kush te tha qe nuk bejn gje ata? Politikanet kane pune e vete ndersa ne kesi rastesh normalisht qe reagojne dhe ata dhe meren me ceshtjet.Mire keta me larte e kane qe thuan PER KOT edhe pse nuk besoj qe eshte per kot e bere kjo por me vje keq qe ka ndodhur ne nje menyre aq te repte, nuk duhet ndodhur keta gjera por per keta gjera nuk mund te kerkosh pergjegjesi nga politikanet, besoj se se shpejti do zgjidhet rasti!

P.S: O Raim tupurllaki po boll mo se plase taj, 1,2 ja ha k.... z.Thaci dhe PDSH, po boll mo bre se je be ikone e antishqiptarizmit ketu. NEse te vje inat qe nuk munde te hysh ne qeveri ste kemi faj neve, shko bene ni kerkese per punesim PDSH te shty ne pune edhe ty mos baj dert ani se ti se don ene nuk duhet ta dush vec mo bon shpifje te kota o i zi se vec vetes dem i ben!
    Une kam qendrimin tim dhe si qe duket juve ju pengon secili qe mendon ndryshe, per dallim prej teje une nuk kam problem me vetepermbajtjen dhe vetekontrollin dhe nuk jam une duke plasur por nga shkrimet shihet qarte se cili perdor fjale te pahijshme, fyese, vulgare, por nuk ke faj ti e kan fajin ata qe te kan edukuar, dhe nese ty te duken shpifje keto rrahje ne vende publike cka eshte realiteti per ty, dhe mos u merzit per mua sa i takon punes se kam pune qe nuk mund ta endrrosh ti.

Dhe mos me repliko se eshte nen nderin tim te diskutoj me persona shume te ulete per nga karakteri njerezor, je ne ignore list per mua.

Hajt shnet

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema t Ngjashme

1. Bisha e trbuar
    Nga Veshtrusja n forumin Enciklopedia letrare
    Prgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 24-08-2015, 16:36
  2. Letra e Kishs s Roms drejtuar Kishs s Korinthit
    Nga Kryeengjelli n forumin Komuniteti orthodhoks
    Prgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  3. Valbona Bozgo - Hamndje
    Nga Fiori n forumin Shkrimtar shqiptar
    Prgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-10-2006, 15:41
  4. Megjithse bij artistash e klerikesh perseri te pangopur.
    Nga Brari n forumin Problematika shqiptare
    Prgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-06-2003, 12:06
  5. Te urrej....dhe perseri te dua!!!!
    Nga Ngrohtesia n forumin Letrsia shqiptare
    Prgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 18:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •