rrofte sali berisha, yyy bashke me shaban memian, yyyy dhe me poshte komunistat efatos nanos
rrofte sali berisha, yyy bashke me shaban memian, yyyy dhe me poshte komunistat efatos nanos
snOm i nderuar,
Nuk më vjen mirë që përdor gjuhën e sipërme me yyyy-të! Janë pasthirrma që nuk kanë të bëjnë me komunikimin midis njerzve. Nuk dua të të imponoj asgjë në lidhje me "realitetin" që njihni, por mos harro se TROFTA - ka DITARIN MË REAL të vehtin, si dëshmitar okular i tragjedive që kemi kaluar gjatë përmbysjeve në Shqipëri. Unë nuk po i vë emër askujt por në listën e njerzve që kanë interesa të kundërta me ty dhe me TROFTËN dhe me anëtarët e nderuar të këtij FORUMI mos nakatos. Mund të bësh analiza të sakta por GABON në korelacione!...
Të uroj Vitin e Ri 2003 GËZUAR familjarisht
Agimi
I dashur Zoti Agim, nese me lejoni tju drejtohem me emer,
Kerkoj falje per yyy dhe aaa, por arsyeja qe i shkruajta ishte nje keqkuptim. Ka ndodhur me pare qe artikuj te postuar ne kete forum, ne kundershtim me mendimet e ndonjerit qe i menaxhon, te humbasin. Keshtu, pasi nuk mund ta gjeja debatin tim te postuar u mundova te beja nje prove, sa me te 'spikatur' me artikullin yy, aa per te pare nese ishte e vertete dhe isha i gabuar. Megjithate, nese ka fyer njeri i kerkoj te falur dhe e terheq.
Keshtu Zoti Agim
Ju uroj gezuar vitin e ri dhe sa me shume krijimtari ne 2003.
Me nderime
sn0m
Krijoni Kontakt