Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Pavaresia a ba nga populli boll me emra palidhje qe jepni e ka populli dhe askush tjeter pse ju jepni merita njerzve te caktuar kur e ka ba populli qdo vleresim tjeter eshte i gabuar , me kete pa dashje os eme dashje pe mohon ate qe ka dhene me se shumti kontribut e ai eshte ppulli i Kosoves i nderuar andaj qdo pergjithesim tjeter eshte i gabuar .
    Kush veq mos i thofshin Amerika e be se edhe tadiqin ka me njoft po leje kete pun .
    Ala jen met do gjana me i ba me luft po ky a ba ma rugovist se rugova
    Po ashte e vertet qe nga populli qe ka sakrifikue e punue qe sa e sa vite
    veq jo nga nji pjes e prisve te po keti populli sa ishte sistemi sllavo-komunnist e titisto-rugovist dihej fare mire se qfar dami i sollen keti populli
    as nga nji pjes e keti populli qe gjat luftes bente sehire neper bregdetet e plazhat e ndryshme e neper metropolet e europes apo te nji pjese sidomos mashkuj qe i kan than veti e jan fut ne dimija e fustana te grave e hopa ne Qegran jo jo balit edhe keta i thoin veti ne jemi populli
    prandaj mos tu vjen merzi kur permendet dikush qe me te vertet i ka meritat per ket qe e gezoim ne sot.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kuçi: Zgjedhjet serbe në Kosovë do të deligjitimohen

Prishtinë, 29 prill 2008 (Kosovapress) Koha 13:42
    Kuçi: Zgjedhjet serbe në Kosovë do të deligjitimohen

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi tha të martën para ligjvënësve kosovarë se organizimi i zgjedhjeve serbe në Kosovë është i jashtëligjshëm, dhe ekzekutivi do të bëjë deligjitimimin e tyre. Ai deklaroi se sovraniteti i Kosovës është i garantuar dhe i mbrojtur në tërësi, ndërkohë që u shpreh optimist se Serbia pas 15 qershorit, kur hyn në fuqi Kushtetuta e re, do ta respektojë protokollin shtetëror.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Po ashte e vertet qe nga populli qe ka sakrifikue e punue qe sa e sa vite
    veq jo nga nji pjes e prisve te po keti populli sa ishte sistemi sllavo-komunnist e titisto-rugovist dihej fare mire se qfar dami i sollen keti populli
    as nga nji pjes e keti populli qe gjat luftes bente sehire neper bregdetet e plazhat e ndryshme e neper metropolet e europes apo te nji pjese sidomos mashkuj qe i kan than veti e jan fut ne dimija e fustana te grave e hopa ne Qegran jo jo balit edhe keta i thoin veti ne jemi populli
    prandaj mos tu vjen merzi kur permendet dikush qe me te vertet i ka meritat per ket qe e gezoim ne sot.
    Ate dhe ta them merita eshte e popullit secili ka dhene kontributin e tij ne saje te mundesive dhe dijes se tij , nuk duhet ngritur aske e ulur aske fundja pavarsia eshte e popullit dhe brezave te ardhshem , nuk kane vlere asgje ata qe dojn te hyjne ne histori , vlera me e madhe eshte ai qe e ben dhe nuk flet per kete pune njoh shum te tille qe kane dhene kontribut dhe jane te shpija s ka une ai os eai tjetri te gjithe populli , ka edhe te tille qe kane dhene me shum se keta politikan ka te tille qe ju ka shkuar e gjith familja per nje gje te tille dhe duke e rrritur nje e ul nje andaj duhet pasur kujdes nga keto gjera meritor eshte populli i Kosoves dhe askush tjeter shpresoj te pajtohesh me kete . Tani kemi shtetin perpara ta ndertojm ashtu si duhet dhe te jemi pak me kembnguls ne formimin e shtetit dhe te punojm per shtet me shum , boll punum per interesa te huaja tani duhet ti themi kesaj boll ma . Pershendetje te sinqerta nga ana ime.
    KOSOVA E MADHE

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kuvendi i Kosovës bazuar në nismën e AKR-së e të harmonizuar nga të gjithë shefat e grupeve parlamentare sot miratoi edhe Deklaratën lidhur me zgjedhjet serbe, të cilën para deputetëve e paraqiti kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi. Në këtë Deklaratë thuhet: Duke pasur parasysh përgatitjet për mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare dhe lokale serbe, si dhe kërkesën që qytetarët serbë të Kosovës të votojnë , Kuvendi i Republikës së Kosovës mbështet qëndrimin e presidentit të Kosovës, Qeverisë së Kosovës dhe të UNMIK-ut. Kuvendi konsideron se këto zgjedhje dhe rezultatet tyre nuk do të kenë efekt në Kosovë.

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622

Wink

Harudi

Ky kriminister Hashimi siq po e quan ti ka pas b.... i ka largue policin e ushtrin pushtuese serbe krejt prej Kosoves
    Mirë e ke Llapi,tashti mu kujtua kur gjeneralët srb e nënshkruan kapitullimin para Hashim begit (m'doket n'Kumanovë dikund në muajin qershor 1999) edhe atë e kanë pasë të ndaluar që edhe me sy mos me mujt me e pa kufinin e Kosovës,sepse u pat thënë Hashim begi se duhet të jeni larg edhe nja 5 kilometra larg kufinit të Kosovës...

Ky kryeminister ta shpalli shtetin e ta njoften shtetet me te mdha ne bot
    JO,po qashtu asht

Ky Kryeminister nuk do ti njof keto zgjedhje
    Për zgjedhjet parlamentare e kryetar Srbie,Hashim begi e ka nënshkrue me dorën e vetë se srbet e Kosoves munden me votue edhe i njeh e ka me i njoft k'to zgjedhje,qashtu thotë paketa!

e tash lufta balit eshte krye mos e paqe dit e tani zhvillohet lufta politike e ajo matet me dijeni e me kok e jo me b.yth siq po thue ti
    Ishalla asht qysh po thue ti,e jo qysh e di unë.
    Kupi e ka kryet soll men a ?

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi tha të martën para ligjvënësve kosovarë se organizimi i zgjedhjeve serbe në Kosovë është i[B] jashtëligjshëm[/B
    ]

At'herë si qeveri që jeni respektoni ligjin dhe çdo gjë që eshtë e jashtëligjshme NDALONI,sepse nuk jeni shoqata e klube që të kundërshtoni e protestoni me za t'nalt,por ekzekutoni ligjin e Kosovës.(pikë)

Kuçi u shpreh optimist se Serbia pas 15 qershorit, kur hyn në fuqi Kushtetuta e re, do ta respektojë protokollin shtetëror.

Me 11 maj mbahen zgjedhjet srbe,kurse me 15 qershor pra,një muaj e disa ditë më vonë protokolli dhe gjendja reale paska me u respektua dyanshëm!!!!

Shih,çka thotë Kupi:
    Kuvendi konsideron se këto zgjedhje dhe rezultatet tyre nuk do të kenë efekt në Kosovë.

Nëse nuk paskan efekt k'to zgjedhje:
    At'herë pse bjeni rezoluta me shefat e partive të Kuvendit... a?
    At'herë pse jepni (trio zajazi)lloj- lloj deklarata e intervista për k'to zgjedhje srbe!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 29-04-2008 më 19:11
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin

Për zgjedhjet parlamentare e kryetar Srbie,Hashim begi e ka nënshkrue me dorën e vetë se srbet e Kosoves munden me votue edhe i njeh e ka me i njoft k'to zgjedhje,qashtu thotë paketa!
    fjala eshte ma merr mendja per zgjedhje lokale

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    fjala eshte ma merr mendja per zgjedhje lokale
    As zgjedhjet parlamentare nuk jane te lejueshme, nese perfaqsues te serbeve te Kosoves zgjedhen njekohesisht si perfaqsues te rrethit zgjedhor apo te regjionit ku ata jetojne ne Kosove. E mu kjo eshte duke ndodhur edhe ne zgjedhjet parlamentare.
    Normalisht guxon te voton secili qe ka nenshtetsi serbe, por edhe te jete kandidat i nje partie per parlamentin serbe. Por vetem si kandidat ne listen e partise, pa perfaqsuar ndonje regjion kosovar, sepse sipas Thacit, Sejdiut&Co, Kosova eshte shtet (tjeter) i pavarur.

Faktikisht jane edhe zgjedhjet parlamentare edhe ato lokale, ne ate forme sic mbahen, te palejueshme dhe ilagale. Keto kane qene ilegale edhe para shpalljes se pavaresise se Kosoves, sepse jeta politike dhe institucionale e Serbise nuk ka guxuar te zhvillohet ne asnje forme brenda Kosoves, perderisa nuk eshte zgjedhur statusi perfundimtar i saje. Veprimtaria e vetme ka qene e lejuar ne ceshtje religjoze dhe ceshtje tjera teknike, si p.sh. certifikata lidjesh dhe sherbime te ngjashme, ne bashkepunim me UNMIK-un.

D.m.th.
    UNMIK-u genjen kur thote, se zgjedhjet parlamentare jane te lejueshme resp. ai nuk e thote krejt te verteten. E njejta vlene edhe per qeverine dhe kryetarin e Kosoves.

Tung!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Baba Sheh Lexo Postimin
    As zgjedhjet parlamentare nuk jane te lejueshme, nese perfaqsues te serbeve te Kosoves zgjedhen njekohesisht si perfaqsues te rrethit zgjedhor apo te regjionit ku ata jetojne ne Kosove. E mu kjo eshte duke ndodhur edhe ne zgjedhjet parlamentare.
    Normalisht guxon te voton secili qe ka nenshtetsi serbe, por edhe te jete kandidat i nje partie per parlamentin serbe. Por vetem si kandidat ne listen e partise, pa perfaqsuar ndonje regjion kosovar, sepse sipas Thacit, Sejdiut&Co, Kosova eshte shtet (tjeter) i pavarur.

Faktikisht jane edhe zgjedhjet parlamentare edhe ato lokale, ne ate forme sic mbahen, te palejueshme dhe ilagale. Keto kane qene ilegale edhe para shpalljes se pavaresise se Kosoves, sepse jeta politike dhe institucionale e Serbise nuk ka guxuar te zhvillohet ne asnje forme brenda Kosoves, perderisa nuk eshte zgjedhur statusi perfundimtar i saje. Veprimtaria e vetme ka qene e lejuar ne ceshtje religjoze dhe ceshtje tjera teknike, si p.sh. certifikata lidjesh dhe sherbime te ngjashme, ne bashkepunim me UNMIK-un.

D.m.th.
    UNMIK-u genjen kur thote, se zgjedhjet parlamentare jane te lejueshme resp. ai nuk e thote krejt te verteten. E njejta vlene edhe per qeverine dhe kryetarin e Kosoves.

Tung!
    jo te bugarve tu jan te lejueme more majmun
    po shum po hangshe m............
    shko nali kush po te pengon oj b.ytha e madhe sa nji gur mulliri
    po mej ma e mos leh kot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga _PDK_ Lexo Postimin
    jo te bugarve tu jan te lejueme more majmun
    po shum po hangshe m............
    shko nali kush po te pengon oj b.ytha e madhe sa nji gur mulliri
    po mej ma e mos leh kot
    Nuk behet shtetit me sulme primitive ndaj kundershtarve politik!

Une nuk jam i autorizuar as nga populli e as nga pushtusi i huaj, keshtuqe nuk mund te pengoj asnje veprim antishqiptar ne Kosove. Ata te cilet kane pranuar pergjegjesine dhe pushtetin jane te detyruar te ndermarrin te gjitha hapat e nevojshme per ndalimin e veprimeve jashtligjore brenda shtetit te Kosoves.

Une gjithashtu kam te drejte ta shprehi mendimin tim lidhur me ngjarjet dhe veprimet politike ne Kosove, pa mare parasyesh deshirat e qeverise, opozites dhe perkrahesve te tyre. Po te ishte ndryshe, atehere do te jetonim ne diktature, ku njeriu nuk guxon te shprehet kunder viijes politike te qeverise dhe udhheqjes politike te vendit.
    Ne demokraci fiton argumenti me i mire apo me i pelqyer nga shumica, por jo fyerja me primitive e stilit te rruges.

Tung!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Rehn: Disa politikane serb e perdorin Kosoven per tu afruar ne Rusine
    » Dërguar më: 04/05/2008 - 13:28

OKSFORD-Rusia eshte shkaku qe disa politikane serbe e shfrytezojne ende ceshtjen e Kosoves. Kete deklarate ka bere Komisioneri i Bashkimit Evropian per Zgjerimin, Oli Ren. Sipas tij disa politikane te Serbise, problemin e Kosoves po e shfrytezojne per t`u kthyer kah Moskes, ne vend te Brukselit.
    “Kjo eshte nje loje e rrezikshme, sepse Serbia do te ishte vendi i pare qe do te vuante, nese pushteti dhe ekonomia e ndjeshme kosovare do te jene te pasuksesshme”, ka pohuar Rehn ne Universitetin e Oksfordit.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. UNMIK-u dhe KFOR-i kanë pezulluar aktivitetet e TMK-së jashtë vendit
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 17:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •