te nderuar forumnist jame i mendimit qe te shkruajm per pisllleqet e funksionarve te pdsh-se
ja une po jap nje emer si fillim
Rametulla Kuci( ramce)
kush dine dicka per kete le te postoj
te nderuar forumnist jame i mendimit qe te shkruajm per pisllleqet e funksionarve te pdsh-se
ja une po jap nje emer si fillim
Rametulla Kuci( ramce)
kush dine dicka per kete le te postoj
RAMCE-JA eshte nendrejtor i drejtoris te hyrave publike i gjori nuk ka lidhje me punen di vetem ti kasirate kladillnicat ne bashkpunim me vllain e big mames nifar skubi
e ke plotesisht gabim etc ai bastoreve sportive ua mer qiran qe kan obligime ndaj shtetit
ndersa Rametulla Kuci eshte nje deputet shum i aftë qe do te kishe lakmi ta kishe xhonjera parti
whay people drink and drive ! They can Smoke and fly
Funksionari me i keq i PDSH-se?
Pse a ka te mire atje a?
![]()
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Per mua eshte kryetari i Kesaj Partie, Menduh Thaçi. Nje njeri cinik, i pabese dhe deri diku mund ta quaj dhe une antishqiptar. Ishte ky shkaktari per mosfunksionimin e asaj organizates qe u krijua ne Maqedoni pas luftes se 2001, pasi Arben Xhaferri i kerkoi Ali Ahmetit te zgjidhej Aliu kryetar i organizates, futi hundet ky njeri dhe gjithçka u prish.
Pastaj, persa i perket Pavaresise se Kosoves. Kush eshte ky njeri qe del e thote pa pike turpi qe Maqedonia do e njohe Pavaresine e Kosoves kur te dua une? Berisha me Bamir Topin jane dy kreret e Shtetit Shqiptar, dhe nuk bene deklarata te tilla, ndersa ky nje leve e Gurevskit na del e na ben te tilla deklarata. Eshte ky njeri qe akuzonte Shqiperine per venien e vizave nderkohe qe ato i votonte vete ne parlament dhe i fuqizonte kryeministri i tij Maqedonas. Turp te kete.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Une nuk e di pse merreni me personin me te mire te PDSH-se.
Une e njoh ai eshte zv/drejtor i drejtorise per te hyra publike dhe eshte nga te vetmit qe ka qendruar me gjate ne kete drejtori. Me shume se 6 muaj askush nuk ka qendru sepse presioni maqedonas eshte me i madh ne polici dhe DHP dhe ky me sukses i ka perballuar te gjitha sfidat. Une sa kam degjuar qe flitet ne DHP, se eshte i vetmi qe ja ka thy hundet Goran Trajkovskit dhe ka punesuar mbi 40 shqiptare.
Te nderuar forumist, eshte shum e vertet se ky Zv/Drejtor Rametulla Kuqi per 18 muaj sa eshte ne kete funksion ka punesuar mbi 90 Shqiptar, vetem ne drejtorin Gjenerale ne Shkup, ku per 4 vite sa ishte DUI ne pushtet asnje punesim Shqiptar ne kete institucion nuk beri, per veq sekretareshes se vet edhe pse edhe ajo nuk ishte shqiptare, perqindja ne kte drejtori ka qene 0.01%, kurse per 18 muaj sa eshte Rametulla Kuqi ne kete drejtori perqindja ne drejtorin Gjenerale ka aritur 19%, kurse ne drejtorin rajonale Shkup ka aritur nga 0,05% ne 21%, kurse ne drejtorin rajonale Tetove, Gostivar, Diber dhe Struge perqinda e Shqiptareve ka aritur ne 22%, hera e pare eshte qe ne kete Drejtori udheheqesit e Drejtorive rajonale bashk me udheheqesit e inspekcioneve te jene Shqiptar, kjo eshte Fale PDSH-se dhe Zv/Drejtorit Rametulla Kuci.
Sa i perket Bastoreve Sportive (klladionicave) qe dikush me siper thot qe dikush ua merka nga 1000 euro kjo nuk eshte aspak e vertet. Po te doni te informoeni shkoni dhe pyetni personat qe i mbajne keta bastore dhe do te ju tregojn se ne cilen koh te punes te tyre kan dhene nga 1000 euro, keta para i kan dhene ne qeverisjen e DUI-it, ku keta para i kan dorezu direkt ne zarfa ne zyrat e DUI-it ne Reçic te Vogel.
P.S Ju lutem flitni me fakte...
Eshte shum e vertet kjo qe po e Thuu Error
Kam te punesuar nje person te familjes ne DHP - Tetove, kete jua them pershkak se informacionet e Error jan shum te sakta. Dhe sipas personit te familjes qe punon ne DHP - Tetove ky ndryshim ne kuader dhe kyy vrull i punesimeve te Shqiptareve qe po behet xhdo dite ne kete drejtori nuk ka ndodhur asnjeher me pare, dhe sipas tij kjo eshte nje e aritur shum e madhe per popullin Shqiptar, sepse kete Drejtori gjithmon e kan kontrolluar Maqedont dhe falee PDSH-se dhe Ramçes si e quajni ju kjo metod e punes ka ndryshuar mee.
Krijoni Kontakt