O Zotni Ti Vet Deshe Te Besh Te Paret Tane Pagan Tani Mos Ndrro Mendje Se Une Di Se Ku Ja Futi E Ku Jo .
Analizoj Ata Rreshta Qe Kam Shkruar Se Skam Koh Te Merrem Me Shpjegime Me Iken Delet Po Shkoj Ti Tuboj.
shko tubo delet atehere leri sumeret dhe papen ne qefin e vet,se ka thy dhe kyçin e dores![]()
Kjo corba me anijet kozmike eshte kulmi i absurdit.Ky interpretues ( qe edhe NASA do ta kishte zili) gjen ca arsye qe te bejne te shkulesh gazit.E para njehere se ato qe shkruan q nga anijet kozmike e deri tek plisi nuk kane kurfare lidhje me emrin Shqiptar,por edhe jane shume feminore per tu besuar.
Per emrin Shqiperi eshe postuar dicka ketu he jane paraqitur studimet e Shaban Demirajt,per mendimin tim mjaftohuni me to sepse jane te bazuara ne shkencen e gjuhesise
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Që albanoi janë më të vjetër se romakët e di por ti a e di që deri në atë kohë ky vënd quhej ILIRI dhe jo ALBANOI?
Ato shkronjat e mëdha i vë për gjyshen se nuk sheh mirë dhe kur hap laptopine do të lexojë t'i lexojë pa siklet po meqë ti bërtite më fort se unë s'po bërtas më unë.
Bel ami jeni mesue disa me kopjue idet e tjerve mos deshte te ta spjegoj ne detale . Nese pohoni te kunderten sillni kunderfakte , se besoj sepse historiagrafia juaj behet mbrenda rrethit vicioz greko-latin.
ISHTAR- SHQIPTAR
Une skam ndermend tju bej juve konkurrenc ne mendime ky eshte supozim imi pa Shabanin e te birin ,kur te kaloni andej nga Sumeret nese ju lejojn mesuest do te dilni ketu ku jam une sot ne kte livadh pa kufij perpos ndonje are e mbjellur me perime te leshit per qingjat e mi nuk shof tjeter .
Kam frik tani nga gazi juaj te me helmohet ndoj dele ika tju grahi deleve.
Bel ami jeni mesue disa me kopjue idet e tjerve mos deshte te ta spjegoj ne detale .
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 09-08-2009 më 12:44
XH Gashi idete e tua me bejne te te meshiroj.
Hipja asaj anijes tende kozmike qe ke gjendur te vizatuar nga ikonografet dhe mos be as te diturin dhe as ironikun sepse irona tende bie ere qepe qe prej se largu.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Hahaha shif sa mire qe po ditke se cka eshte anija kozmike , idet e mia jane te miat dhe mos u mirr ti me to kur si kupton,kame shume foto te tilla qe rradaka e jote as anderr s'mund ti shef e lere ma ti kuptoj .
Na shkruaj per idet tuaja per diskutimet qe nuk i shof askund hec mor qaj pelen e mos me lodh me kep e hudra .Ironin time tipat si ju qe nderhyjn pa lidhje e meritojn.
si ka mundesi qe ne at kohe te imagjinohen anijet kozmike e,e çuditshme!apo vetem ja fute kot ,na spjego me qarte XH GASHI
Krijoni Kontakt